Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ezt meg lehet oldani?

Ezt meg lehet oldani?

Figyelt kérdés

Szeretnék felnőtt koromban rendőr lenni.

Ellenben szeretnék 200 körül / felett keresni ( nem kezdő, tehát 160-180 kezdő fizetés még jó, de később jó lenne a több ).

Sokan mondják, hogy menjek a rendőrségen valami irodába, az sokat keres ( többet mint a járőr ), viszont szeretnék "terepen" dolgozni.

A T.E.K.-et leszámítva van rá megoldás? ( Azért leszámítva, mert mindenki azt mondja, hogy nagyon nehéz bejutni, nem tudom mennyire igaz. )

2014. jún. 25. 23:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
És a N.A.V. alkalmazottak? Többet keresnek mint a járőrök?
2014. jún. 26. 18:48
 12/21 anonim ***** válasza:
35%
Egy alap járőr fizetés 120-130 e ft. Ha van hozzá egy kis plusz beosztás, amit évek alatt megkapsz ez növekszik. Egy körzeti megbízott 180 e körül kap kézhez. A tiszti fizetések innen indulnak.
2014. jún. 26. 18:49
 13/21 anonim ***** válasza:

"Egy alap járőr fizetés 120-130 e ft. Ha van hozzá egy kis plusz beosztás, amit évek alatt megkapsz ez növekszik. Egy körzeti megbízott 180 e körül kap kézhez."

Kár, hogy hazudsz. Nem ennyit kapnak kézhez, hanem ennyi a bruttójuk. Számtalan rendőr kollegám van, átlátom a helyzetüket, és igen, egy kezdő közrendvédelmis, azaz "járőr", ahogyan te fogalmaztál, 130 körül kap, bruttóban. Abból marad olyan 87-92 ropi kézben. A KMB-k pedig egy sávon mozognak, rendfokozattól-önkormányzattól-feladatkörtől függően, de altisztként 180-at kézbe nem kapnak, hanem olyan 100 körül. A pályakezdő tiszteknek marad meg olyan 150 nagyjából kézben, nekik ez a nettójuk.

Kérdező, amiket én írtam válaszokat, azokat mérlegeld. Tudom, hogy itt a gyakorin mindenki rendőr XD, viszont a 10 hülyére mindig jut 1-2 értelmes is, aki nem csak úgy fossa ki magából a hülyeséget, hanem télleg képben van. Pl jelen esetben én.

2014. jún. 26. 19:00
 14/21 anonim ***** válasza:

"Kár, hogy hazudsz. Nem ennyit

kapnak kézhez, hanem ennyi a

bruttójuk"

Nem tudom te hol dolgozol de rendesen nem kapjátok meg ami jár. Ez kb. csak Budapestre érvényes. Nálunk 130 alatt nehezen keres egy járőr. Pedig a legtöbbje még intézkedésre sem jogosult "objektumőr". Arról nem is beszélve, hogy a "próbarendőrök" akik még csak tanulói jogviszonyban vannak ugyanezt a pénzt kapják. Általában mindenkinek van nyelvvizsgája és az dob egy 10-est a fizun. A gépjárművezetői és egyéb pótlékokat is megkapja mindenki -kivéve a tanulók-. Ezeket szokták elfelejteni kifizetni. 12 órában dolgozik mindenki, így jó az éjszakai és a du. pótlék is, mert mind a 12 órára megkapod. A közterületi stb pótlékot is megkapja mindenki. A megyei pótlékokról nem is beszélve aki ott dolgozik.

2014. jún. 26. 19:38
 15/21 anonim ***** válasza:
60%

"Pedig a legtöbbje még intézkedésre sem jogosult "objektumőr"."

Én sem tudom, hogy te hol dolgozol, de hogy nem a BM-nek, az biztos.

2014. jún. 26. 19:41
 16/21 anonim ***** válasza:

"de altisztként

180-at kézbe nem kapnak, hanem olyan 100 körül"

És ez mégis hogy jön ki, ha csak a kmb fizetéshez járó nyom.pótlék 25 ezer? A nagyobb szorzóról nem is beszélve. Úgy, hogy az adott kapitányság nem fizeti ki azt ami jár. Odadobja a "nagyobb" szorzót, had örüljön a paraszt a többit meg ki sem fizeti.

Felénk egy tiszthelyettes technikus 200 felett keres kicsivel. És miért? Mert megkapja a technikusi pótlékot meg a hozzá tartozó veszélyességi pótlékot.

Rossz helyen dolgoztok és nem jó a vezetés ezért van ez...

2014. jún. 26. 19:46
 17/21 anonim ***** válasza:

"Kár, hogy hazudsz. Nem ennyit

kapnak kézhez, hanem ennyi a

bruttójuk."

Akkor te a világ legrosszabb helyén dolgozol. Kmbsként a minimum, hogy 180-at kapok kézhez. Van egy k.fokú nyelvvizsgám ami kicsit emel rajta, de a többiek sem panaszkodhatnak. Átlagosan ugyanannyit vagyok éjszaka mint nappal. Megkapom a nyomozói pótlékot is, mivel kapunk ügyeket. Gpjvez pótlék is jár és az akciópótlékot is fizetik.

2014. jún. 26. 19:59
 18/21 anonim ***** válasza:
Járőrkén 130 000 - 140 000 ft között kapok kézhez. Ez persze függ attól, hogy mennyit éjszakáztam. Kb 8 ezret jelent a közép szóbelim. Nekünk kifizetnek mindent.
2014. jún. 26. 20:08
 19/21 anonim ***** válasza:
Egyedül a túlórát nem fizetik csak ritkán. De a többit meg lecsúsztathatom.
2014. jún. 26. 20:10
 20/21 A kérdező kommentje:

Haladunk és köszönöm a segítséget.

Egy kérdés: mi az a kmb?

2014. jún. 26. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!