Mit akarhat tőlem az Sz-sz-B rfk?
Figyelt kérdés
Budapesti vagyok. Kaptam ajánlott szelvényt tőlük, holnap vehetem fel csak. Soha életben nem jártam arra, se kocsival , se gyalog. És nem csináltam semmi rosszat.2014. jún. 24. 19:10
21/28 A kérdező kommentje:
igen? Dolgozzál már le 24 órát folyamatosan ,mert a hülye családod eladósodott! Utána, te még szerintem jobban is nyomtad volna neki.Haza akartam jutni kész cakk-pakk. Nem részegen mentem... 30 ezer forintos büntetés volt. Városban kaptak le 50 helyett 70 el.
2014. jún. 26. 20:23
22/28 anonim válasza:
"igen? Dolgozzál már le 24 órát folyamatosan ,mert a hülye családod eladósodott! Utána, te még szerintem jobban is nyomtad volna neki."
Szerinted én hányszor nyomtam már le 24 órát? Pont azért, mert fáradt vagyok, nem nyomom neki.
23/28 A kérdező kommentje:
Csak ,hogy én dolgozok is a 24 óra alatt, nem pedig biztonsági őrködöm.
2014. jún. 26. 20:53
24/28 anonim válasza:
Értem, és téged is visz a cég homokzsákot rakni, segíteni a vörös iszapkor több száz kilométerre a családodtól? Berángatnak éjszaka is biztosan. Én is dolgozom, csak nekem nem fizikai, hanem intellektuális munkám van.
Ezt mondjuk hiába magyarázom egy olyan egyszerű embernek mint te, a gyorshajtásért is én, és a kollégáim a felelősek.
25/28 A kérdező kommentje:
Öreg... Nekem is intellektuális munka és a nehéz fizikai munka van keverve, ne aggódj. Örülök ,hogy ha havonta van 1 napom amikor kialudhatom magam. És légyszi ne játszunk ,kinek nagyobb a farka játékot mert se kedvem, se energiám erre.
2014. jún. 27. 00:37
26/28 A kérdező kommentje:
megfizetni megfizetik, csak marhára széthullik a fejem.
2014. jún. 27. 00:38
27/28 A kérdező kommentje:
Egyszerű embernek, meg annyit ,hogy mérget vehetsz rá,hogy 60 szor több dologhoz értek mint te, és negyed annyi lehet a korom. És ha esetleg rendőr vagy, ne verd ki rá a f@rkad, mert engem is felvettelek adyligetre, csak nem leszek rabszolga,mint te. jóéjt, b@romarcú Jancsika.
2014. jún. 27. 00:44
28/28 anonim válasza:
"Szar magyar utak, európai büntetés , magyar útért, magyar fizetésért."
Azért csak nem lehetett olyan szar az az út, ha sikerült rajta 170-nek száguldani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!