Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit akarhat tőlem az Sz-sz-B rfk?

Mit akarhat tőlem az Sz-sz-B rfk?

Figyelt kérdés
Budapesti vagyok. Kaptam ajánlott szelvényt tőlük, holnap vehetem fel csak. Soha életben nem jártam arra, se kocsival , se gyalog. És nem csináltam semmi rosszat.

2014. jún. 24. 19:10
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
igen? Dolgozzál már le 24 órát folyamatosan ,mert a hülye családod eladósodott! Utána, te még szerintem jobban is nyomtad volna neki.Haza akartam jutni kész cakk-pakk. Nem részegen mentem... 30 ezer forintos büntetés volt. Városban kaptak le 50 helyett 70 el.
2014. jún. 26. 20:23
 22/28 anonim ***** válasza:

"igen? Dolgozzál már le 24 órát folyamatosan ,mert a hülye családod eladósodott! Utána, te még szerintem jobban is nyomtad volna neki."

Szerinted én hányszor nyomtam már le 24 órát? Pont azért, mert fáradt vagyok, nem nyomom neki.

2014. jún. 26. 20:36
 23/28 A kérdező kommentje:
Csak ,hogy én dolgozok is a 24 óra alatt, nem pedig biztonsági őrködöm.
2014. jún. 26. 20:53
 24/28 anonim ***** válasza:

Értem, és téged is visz a cég homokzsákot rakni, segíteni a vörös iszapkor több száz kilométerre a családodtól? Berángatnak éjszaka is biztosan. Én is dolgozom, csak nekem nem fizikai, hanem intellektuális munkám van.

Ezt mondjuk hiába magyarázom egy olyan egyszerű embernek mint te, a gyorshajtásért is én, és a kollégáim a felelősek.

2014. jún. 26. 22:58
 25/28 A kérdező kommentje:
Öreg... Nekem is intellektuális munka és a nehéz fizikai munka van keverve, ne aggódj. Örülök ,hogy ha havonta van 1 napom amikor kialudhatom magam. És légyszi ne játszunk ,kinek nagyobb a farka játékot mert se kedvem, se energiám erre.
2014. jún. 27. 00:37
 26/28 A kérdező kommentje:
megfizetni megfizetik, csak marhára széthullik a fejem.
2014. jún. 27. 00:38
 27/28 A kérdező kommentje:
Egyszerű embernek, meg annyit ,hogy mérget vehetsz rá,hogy 60 szor több dologhoz értek mint te, és negyed annyi lehet a korom. És ha esetleg rendőr vagy, ne verd ki rá a f@rkad, mert engem is felvettelek adyligetre, csak nem leszek rabszolga,mint te. jóéjt, b@romarcú Jancsika.
2014. jún. 27. 00:44
 28/28 anonim ***** válasza:

"Szar magyar utak, európai büntetés , magyar útért, magyar fizetésért."

Azért csak nem lehetett olyan szar az az út, ha sikerült rajta 170-nek száguldani...

2014. jún. 27. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!