Mit akarhat tőlem az Sz-sz-B rfk?
"Ha nem fizet akár részletekben sem, abban az esetben a rendőrség a bírságot a NAV (lánykori nevén APEH) végrehajtóival fogja behajtatni, ami további költségeket, bírságot és késedelmi kamatot vonhat maga után. Ez lehet folyószámla-inkasszó, munkabérlevonás, de bizonyos összeg elérése esetén ingó és ingatlan tulajdonra folytatható árverezés is.
Ami kevésbé ismert, hogy a megtagadott fizetés eredményeként a szabályszegésnél használt járművet a rendőrség haladéktalanul kivonatja a forgalomból. A kivonási eljárást, illetve a jármű ismételt forgalomba helyezésének költségeit a szabálysértő fizeti, és ha ehhez hozzávesszük a bírsághoz csapódó késedelmi kamatot és a behajtással járó pluszköltségeket, akkor így a szabálysértési eljárásnál kiszabott összeg akár a többszörösére is duzzadhat."
"közmunkával ledolgozom és bekaphatják :D Gondolom ,ha lenne pénzem és befizetném, akkor nyílván az útkarbantartására költenék. Szar magyar utak, európai büntetés , magyar útért, magyar fizetésért."
A közigazgatási bírságot nem lehet ledolgozni, a gyorshajtás pedig az. Részletfizetést kérhetsz. Mondjuk 170-el elkaphattál volna inkább egy fát, az mindenkinek jobb.
"igen, mert éjjel egy autóúton olyan sok esélyed van megölni valakit. Te hülye barom."
Azért írtam, hogy fával találkozz, mint egy kerékpárossal, vagy autóssal. Az nem normális dolog ha valaki 170-el megy külterületen, és az sem, hogy játszod itt a kiskirályt a káromkodásaiddal, meg a lenéző bekaphatják szöveggel.
Én nem akarom senki halálát sem, ezért írtam, hogy megjöhetne az eszed, és menj 90-110 között mint mindenki. Használd az agyad, mert a közúton mást is megölhetsz. Ha már ilyen hülye vagy, és büszke is rá, akkor inkább a fa, mint egy család.
Voltam már kint halálos balesetnél, ahol egy 30kg-os őzgida megölt egy embert, aki 70-el ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!