Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit akarhat tőlem az Sz-sz-B rfk?

Mit akarhat tőlem az Sz-sz-B rfk?

Figyelt kérdés
Budapesti vagyok. Kaptam ajánlott szelvényt tőlük, holnap vehetem fel csak. Soha életben nem jártam arra, se kocsival , se gyalog. És nem csináltam semmi rosszat.

2014. jún. 24. 19:10
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
közmunkával ledolgozom és bekaphatják :D Gondolom ,ha lenne pénzem és befizetném, akkor nyílván az útkarbantartására költenék. Szar magyar utak, európai büntetés , magyar útért, magyar fizetésért.
2014. jún. 24. 20:22
 12/28 anonim ***** válasza:
Nem indul mostanába közmunka, marad a sitt
2014. jún. 24. 20:50
 13/28 A kérdező kommentje:
ok, akkor ők fizetnek nekem, kaját meg ellátást, nekem jó :D
2014. jún. 24. 20:52
 14/28 anonim válasza:
100%
Ez már nem így működik.A közigazgatási bírság adók módjára behajtható, tehát a NAV fogja behajtani.Ha munkabéred van, akkor abból tiltják, ha nem akkor a kocsidat fogják lefoglalni, vagy bármi mást, ami vihető
2014. jún. 24. 21:00
 15/28 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy behajtják, nekem most évült el egy, pedig lett volna min behajtani.
2014. jún. 24. 21:07
 16/28 anonim válasza:
100%

"Ha nem fizet akár részletekben sem, abban az esetben a rendőrség a bírságot a NAV (lánykori nevén APEH) végrehajtóival fogja behajtatni, ami további költségeket, bírságot és késedelmi kamatot vonhat maga után. Ez lehet folyószámla-inkasszó, munkabérlevonás, de bizonyos összeg elérése esetén ingó és ingatlan tulajdonra folytatható árverezés is.

Ami kevésbé ismert, hogy a megtagadott fizetés eredményeként a szabályszegésnél használt járművet a rendőrség haladéktalanul kivonatja a forgalomból. A kivonási eljárást, illetve a jármű ismételt forgalomba helyezésének költségeit a szabálysértő fizeti, és ha ehhez hozzávesszük a bírsághoz csapódó késedelmi kamatot és a behajtással járó pluszköltségeket, akkor így a szabálysértési eljárásnál kiszabott összeg akár a többszörösére is duzzadhat."

2014. jún. 24. 21:08
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

"közmunkával ledolgozom és bekaphatják :D Gondolom ,ha lenne pénzem és befizetném, akkor nyílván az útkarbantartására költenék. Szar magyar utak, európai büntetés , magyar útért, magyar fizetésért."

A közigazgatási bírságot nem lehet ledolgozni, a gyorshajtás pedig az. Részletfizetést kérhetsz. Mondjuk 170-el elkaphattál volna inkább egy fát, az mindenkinek jobb.

2014. jún. 25. 00:11
 18/28 A kérdező kommentje:
igen, mert éjjel egy autóúton olyan sok esélyed van megölni valakit. Te hülye barom. Egyből a másik halálát akarod, közben észre sem veszed ,hogy ugyanolyan barom vagy mint én. Sőt még lehet,hogy nagyobb is.Ne itélj el olyat akit nem ismersz.
2014. jún. 25. 19:49
 19/28 anonim ***** válasza:
Na mi volt egyébként?
2014. jún. 25. 19:51
 20/28 anonim ***** válasza:

"igen, mert éjjel egy autóúton olyan sok esélyed van megölni valakit. Te hülye barom."

Azért írtam, hogy fával találkozz, mint egy kerékpárossal, vagy autóssal. Az nem normális dolog ha valaki 170-el megy külterületen, és az sem, hogy játszod itt a kiskirályt a káromkodásaiddal, meg a lenéző bekaphatják szöveggel.

Én nem akarom senki halálát sem, ezért írtam, hogy megjöhetne az eszed, és menj 90-110 között mint mindenki. Használd az agyad, mert a közúton mást is megölhetsz. Ha már ilyen hülye vagy, és büszke is rá, akkor inkább a fa, mint egy család.

Voltam már kint halálos balesetnél, ahol egy 30kg-os őzgida megölt egy embert, aki 70-el ment.

2014. jún. 25. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!