Alexandrabellahorvat kérdése:
Mit akarhat tőlem, ha már van barátnője?
Figyelt kérdés
Szóval, úgy volt, hogy 3 hete megláttam Őt.Együtt dolgozunk és odajött szerelni hozzám. És megláttam. És az az érzés ami rám tört..olyan hirtelen volt. Megmerevedtem, görcsberándult a gyomrom. Nem arról van szó, hogy azért lettem kész, mert olyan jó pasi. Mert nem az. Átlagos mindenki szemében, semmi extra csak átlagos. Kivéve nekem..nekem ő a tökéletes, magas és barna hajú, barna szemű, a legszebb hajú, szemű, mosolyú ember a világon. Onnantól kezdve csak ő járt a fejemben. Nem tudtam mit tegyek..elég barátságos volt és én ahogy dadogtam..a lényeg hogy 3 hét alatt tök jóbarátok lettünk. Én nem mertem kimutatni, hogy odavagyok érte..de még azt sem hogy tetsziik, de ő sem mutatta ki. És mikor fb-on megjelöltem és visszaigazol, megláttam hogy van barátnője két éve. pesten lakik a lány, tanul, Norbi meg hatvanba egyedül. Tudja hogy tudom h van bnője, nem zavarja hiszen csak barátkozik. De keresi a társaságom..pedig elhatároztam h én nem keresem őt soha, belehalok olyan fájdalmas ez nekem..mert ő..ilyet még nem éreztem senki iránt..csak őt látom mindig mindenhol..senki mást..és ő már foglalt. Minnél többet beszélgettünk annál jobban kiderült h mennyire ugyanolyanok vagyunk..sok napi rutinunk is ugyanaz..teljesen ugyanolyanok vagyunk..és ezt ő mondta és még mindig keresi a társaságom..órákat beszélgetünk éjjel chat-en, persze semleges témákról. Bent a munkahelyen is odajön mindig..nem tudom mit akar..nem tudja h tetszik nekem..próbálom leplezni. remélem sikerrel. de ha van bnője, miért keres engem..persze sosem flörtöl vagy ilyesmi. csak mint barát úgy ír. de miért nekem? fura.2014. jún. 6. 07:53
1/3 anonim válasza:
Ahogy írtad: barátkozik, ismerkedik.
2/3 anonim válasza:
Ez elég egyértelmű a leirtak alapján csak barátkozik.
3/3 anonim válasza:
Hát igen, szerelem első látásra. Van ilyen. Ha ő is ezt érezte volna irántad, akkor már kimutatta volna, akár van barátnője, akár nincs. Lehet mással is folytatni egy kapcsolatot. Én azért finoman érdeklődnék a társa iránt. Milyen szerencsés, hogy ilyen kedves lány a barátnője vagy valahogy így. Aztán a válaszból sok minden kiderülhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!