Rendőrnek ehhez van joga igazoltatásnál?
Figyelt kérdés
tegyük fel gyalogosan mész valamerre, rendőr megállít igazoltatni, ha olyanokat kérdez hogy merre megy mit csinál stb, ezekre kell válaszolni? mert szerintem ehhez semmi köze hogy ki mikor hova megy mit csinál amíg nem követ el semmi szabálytalanságot, ilyenért panaszt lehet ellene tenni az igazoltatás zaklató jellege miatt?2014. máj. 26. 18:08
31/33 anonim válasza:
Szövegértés egyes, leülhetsz... Nem írtam, hogy verekedni akarok egy szóval sem.
Nem tudtam, hogy ehhez a kérdéshez csak olyan választ lehet írni ami neked tetszik, különben aljas módon (irónia) lepontoztok. :)
Miért nem játszol inkább nyári szünetben?
32/33 anonim válasza:
"A sapkáján ,megkérdezhetném ,hogy mit jelent a csík? "
Egy teljesen kék sapkán nem tudom milyen csíkról beszélsz. Csík a gatyádon szokott lenni. Segítsek, hogy ki tudd fejezni magad vérpistike?
33/33 anonim válasza:
Azért kemény ez a gyk, egy rendőrnek pofázgattok tök büntetlenül, ha meg ott állna veletek szemben "bucsika" lehet a neveteket is elfelejtenétek nem volnátok ennyire nagyfiúk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!