Rendőrnek ehhez van joga igazoltatásnál?
Van abban valami titkos, hogy otthonról jövök, és a boltba illetve a barátomhoz megyek? Nem vagy köteles válaszolni, de én biztos valami hibát keresnék, és megbüntetnélek, ha elkezdesz flegmáskodni. Én az ilyen barmokat keresem mindig, akik kiprovokálják maguknak a bírságot, mert nem tudnak ember módjára viselkedni. Anyád helyett hátha egy kis büntetés megtanít viselkedni.
Mondjuk egy orosz rendőr 1-2 fülessel indítana, és utána már nem kérdezné meg, hogy merre mész, mert tudja, hogy a rendőrségre. :)
Te utólsó,Ennyire hülye vagy?
Miazhogy hangzavarásért?
Amig nem csinálsz semmit,csak mész az utcán,és eléd ugrik egy SÜN,azzal az ürüggyel,hova mész,ki vagy nem birságolhat meg,csak ha zsebbe kell a pénz,az ilyen meg egy faccopó,nem rendőr,engem is állítottak már meg,és kérdezték is hogy honna hova,a válasz egyszer A-ból B-be volt,húzválták ugyan a szájukat,de nem tehettek volna semmit,nem hogy még birságoljanak,ha nem vagy tálib,retkes,pupillák rendben,atomrészeg sem,akkor nagyívben szarnak a fejedre.
A 100ezer ft-os "fizetesért"nem törik magukat,minek.
Vannak buzgómócsingok,de elenyésző.
A bűnözőket nem a járőr fogja elkapni, csak azt akit tetten ér. Sok tetten ért elkövetőt kaptam már el.
Ezt a 60-as IQ-ra valló szlogen sznob dumát már hallottam, sok 14 érzi úgy, hogy ő mindent jobban tud.
Aki azért utál, mert rendőrruha van rajtam, az meg is érdemli a bírságot, és az is, aki nem tud ember módjára viselkedni.
A hozzászólónak pedig a kicsinyítőképzős megszólalásához: apád lehetnék
Elnézést,Seriff úr,többé nem fordul elő.
A sapkáján ,megkérdezhetném ,hogy mit jelent a csík?
Az idei legmagasabb vízállást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!