Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendőrnek ehhez van joga...

Rendőrnek ehhez van joga igazoltatásnál?

Figyelt kérdés
tegyük fel gyalogosan mész valamerre, rendőr megállít igazoltatni, ha olyanokat kérdez hogy merre megy mit csinál stb, ezekre kell válaszolni? mert szerintem ehhez semmi köze hogy ki mikor hova megy mit csinál amíg nem követ el semmi szabálytalanságot, ilyenért panaszt lehet ellene tenni az igazoltatás zaklató jellege miatt?

2014. máj. 26. 18:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
25%

Van abban valami titkos, hogy otthonról jövök, és a boltba illetve a barátomhoz megyek? Nem vagy köteles válaszolni, de én biztos valami hibát keresnék, és megbüntetnélek, ha elkezdesz flegmáskodni. Én az ilyen barmokat keresem mindig, akik kiprovokálják maguknak a bírságot, mert nem tudnak ember módjára viselkedni. Anyád helyett hátha egy kis büntetés megtanít viselkedni.

Mondjuk egy orosz rendőr 1-2 fülessel indítana, és utána már nem kérdezné meg, hogy merre mész, mert tudja, hogy a rendőrségre. :)

2014. máj. 29. 16:13
 22/33 anonim ***** válasza:
Hát kelleni nem kell, de sztem illik. Ha meg valami bűnözőt fog, aki épp lopni megy, úgy is hazudni fog, ha meg tegyük fel te éppen egy kocsmába mész haverokkal, akkor megmondod. Nincsen hozzá köze, de most nekem speciel tök m1 lenne, hogy tudja e hova megyek vagy sem. Esetleg ha történne pont akkor velem valami, akkor már van egy nyom amin elindulnak. Pl ahhoz nem lehet joga szerintem, hogy azt mondja oda nem mehetsz, vagy menjél haza. persze ha csak nem vagy mondjuk 10 éves és/vagy tajrészeg.
2014. máj. 31. 23:35
 23/33 anonim ***** válasza:
Ja még annyit, hogy te itt most ezt tényként kezeled, hogy ha megállítanak a rendőrök az utcán, mert pont arra sétálsz és miért ne állítanak meg, majd jól a szemedbe világítanak és megkérdezik hova mész, te meg majd kioktatod őket, hogy haha, semmi közöd hozzá. Engem igazoltattak már párszor, illetve volt, hogy nem igazoltattak de valamiért mondjuk mi intettük le őket, vagy éppen ők állítottak meg minket és még sosem kérdezte meg egy sem, hogy merre, vagy hova megyünk. De ha megkérdezték volna, hát istenem mit kell ezen lovagolni? Én aztán nagyon szőrszálhasogató vagyok, a lehető összes helyen panaszt teszek, legyen az rendőr, bolti eladó vagy buszvezető, ha engem valamilyen negativum ér, de ha egy rendőr megkérdezné hova megyek, hát megmondanám. nem érdemes pont ezért kapnod egy 10 ezres csekket mondjuk hangzavarásért.
2014. máj. 31. 23:44
 24/33 anonim ***** válasza:

Te utólsó,Ennyire hülye vagy?

Miazhogy hangzavarásért?

Amig nem csinálsz semmit,csak mész az utcán,és eléd ugrik egy SÜN,azzal az ürüggyel,hova mész,ki vagy nem birságolhat meg,csak ha zsebbe kell a pénz,az ilyen meg egy faccopó,nem rendőr,engem is állítottak már meg,és kérdezték is hogy honna hova,a válasz egyszer A-ból B-be volt,húzválták ugyan a szájukat,de nem tehettek volna semmit,nem hogy még birságoljanak,ha nem vagy tálib,retkes,pupillák rendben,atomrészeg sem,akkor nagyívben szarnak a fejedre.

A 100ezer ft-os "fizetesért"nem törik magukat,minek.

Vannak buzgómócsingok,de elenyésző.

2014. jún. 21. 14:37
 25/33 anonim ***** válasza:
Ismerek olyan gyereket, akit egy szórakozóhely mellet büntettek meg hangzavarásért, az a gyerek meg minden, csak nem hangos. Szóval köszönöm a kitüntetett jelzőt, de nem vagyok hülye. Igen, elenyésző része bírságol csak úgy, de van ilyen.
2014. jún. 22. 07:31
 26/33 A kérdező kommentje:
Na látod Bucsek ezért nem tiszteli senki a rendőröket, ahelyett hogy elkapnátok a bűnözőket inkább mindenkinek sárga csekkeket osztogattok a vélt vagy valós sérelmeitek miatt aztán meg sírtok hogy titeket mindenki utál.
2014. jún. 22. 14:31
 27/33 anonim ***** válasza:
Bucsikám,de te nem vagy ruszki ,ugyhogy ne verekeggyé
2014. jún. 22. 19:05
 28/33 anonim ***** válasza:

A bűnözőket nem a járőr fogja elkapni, csak azt akit tetten ér. Sok tetten ért elkövetőt kaptam már el.

Ezt a 60-as IQ-ra valló szlogen sznob dumát már hallottam, sok 14 érzi úgy, hogy ő mindent jobban tud.

Aki azért utál, mert rendőrruha van rajtam, az meg is érdemli a bírságot, és az is, aki nem tud ember módjára viselkedni.

A hozzászólónak pedig a kicsinyítőképzős megszólalásához: apád lehetnék

2014. jún. 23. 17:57
 29/33 A kérdező kommentje:
bucsikám, te beszélsz itt 60-as IQ-ról amikor verekedni akarsz? ehhez csak gratulálni tudok.
2014. jún. 23. 19:27
 30/33 anonim ***** válasza:

Elnézést,Seriff úr,többé nem fordul elő.

A sapkáján ,megkérdezhetném ,hogy mit jelent a csík?

Az idei legmagasabb vízállást?

2014. jún. 23. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!