Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A nemzetőrségtől miért rúgnak...

A nemzetőrségtől miért rúgnak ki ha nem fizetem a tagsági díjat? Miért vették el az igazolványom?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 30. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A nemzetőrségtől azért rúgnak ki, ha nem fizeted a díjat, mert nem fizeted a díjat.
2014. ápr. 30. 18:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Tökéletesen értem, hogyan lettél a nemzetőrség tagja, ha azt hiszed, hogy a nemzetőrségi tagjainak nem kell tagsági díjat fizetniük.
2014. ápr. 30. 18:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Én sem értem,miért kötötték ki az áramot mikor nem fizettem a villany számlát, a mocskosok. Talán tagdíj köteles, és nem pofára megy?
2014. ápr. 30. 19:01
 4/8 A kérdező kommentje:

A villanyszámlát azért kapod mert használod az áramot.

De kérdem én, mit kap a nemzetőr a pénzéért?

2014. ápr. 30. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
azt, hogy a Nemzetőrség tagja leszel. Egyébként te mit adsz nekik, hogy tagjuknak tartsanak? Semmit. Na ezért ba****tak ki.
2014. ápr. 30. 20:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem értem még mindig. Én nem adok semmit, ők sem adnak semmit, de azért én fizessek... Hmm... Logikus: lehúzás.
2014. ápr. 30. 20:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Erre hány év alatt jöttél rá?
2014. ápr. 30. 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Túl sok ésszel nem áldott meg az Isten, ha még erre csak most jöttél rá.

Akkor kellett volna gondolkodnod amikor beléptél.

2014. ápr. 30. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!