A nemzetőrségtől miért rúgnak ki ha nem fizetem a tagsági díjat? Miért vették el az igazolványom?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 30. 18:05
1/8 anonim válasza:
A nemzetőrségtől azért rúgnak ki, ha nem fizeted a díjat, mert nem fizeted a díjat.
2/8 anonim válasza:
Tökéletesen értem, hogyan lettél a nemzetőrség tagja, ha azt hiszed, hogy a nemzetőrségi tagjainak nem kell tagsági díjat fizetniük.
3/8 anonim válasza:
Én sem értem,miért kötötték ki az áramot mikor nem fizettem a villany számlát, a mocskosok. Talán tagdíj köteles, és nem pofára megy?
4/8 A kérdező kommentje:
A villanyszámlát azért kapod mert használod az áramot.
De kérdem én, mit kap a nemzetőr a pénzéért?
2014. ápr. 30. 19:08
5/8 anonim válasza:
azt, hogy a Nemzetőrség tagja leszel. Egyébként te mit adsz nekik, hogy tagjuknak tartsanak? Semmit. Na ezért ba****tak ki.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem értem még mindig. Én nem adok semmit, ők sem adnak semmit, de azért én fizessek... Hmm... Logikus: lehúzás.
2014. ápr. 30. 20:47
8/8 anonim válasza:
Túl sok ésszel nem áldott meg az Isten, ha még erre csak most jöttél rá.
Akkor kellett volna gondolkodnod amikor beléptél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!