Ezév szept.15-én lejár a személyi igazolványom. Mikor mehetek el leghamarabb megújíttatni? Mi a megújítás menete?
Amikor nekem egy éve lejárt, akkor először befizettem valamilyen csekket postán, ilyen okmánybélyeg szerűség, 1500 Ft az illetéke. A bizonylatot magammal vittem, és így egyszerűbb volt a menete a dolgoknak, de lehet hogy ezt csak vidéken lehet megcsinálni.
Az hogy mikor mész el, szinte mindegy, mert kapsz egy ideiglenes papírt, amíg meg nem küldik az új személyidet
20:50 vagyok
"Mindegy" úé hogy persze ne mászkálj személyi nélkül:D
Általában postán küldik ki az újat, nem kell érte ismét bemenni az okmányirodába.
Egyébként a régit azt nekem kilyukasztották, szóval azt már nemigen tudod használni...(Első voltam)
Értem. Tehát Augusztus közepe fele mehetek leghamarabb. Miskolci vagyok, amúgy.
Arra emlékszem, hogy mielőtt a mostani személyimet megkaptam volna, egy papírral járkáltam néhány napig, amit a személyi helyett átmenetileg magammal kellet hurcolni mindenhová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!