Miért van ott az a kábel? Emberhalál.
Figyelt kérdés
Láttam egy kábelt a fához kötve, az út mellett. Megnéztem, de nem volt benne már rézféle, ki volt fejtve belőle. Arra gondoltam, hogy az is lehet, hogy ki akarják feszíteni a motorosok ellen, mert pont átér az út másik oldalára és ott is van fa. Erdő amúgy, magas partoldalú úttal. Nagyon szép, a kutyámmal megyek hetente kétszer. Ez egy katonai terület és előszeretettel használják krosszozásra. Mit gondoltok?#énszótam
2014. márc. 17. 21:22
1/5 anonim válasza:
Azt hogy egy remek ember lehetsz, izgalmas élettel, tele érdekes gondolattal.
2/5 anonim válasza:
Gondolom a fához kötve nyúzták. Úgy azért mégiscsak könnyebb mint rálépni, különösen hosszú kábel esetén.
3/5 A kérdező kommentje:
Jó jó, valószínű, hogy célszerszám a fa, de ha nekem lesz igazam és tényleg kimurdel egy kvados vagy egy krosszmotoros, akkor nagy király leszek.
2014. márc. 18. 20:48
4/5 anonim válasza:
Sajnos van alapja az aggodalmadnak, egyes telektulajdonosok és erdőgazdálkodók képesek ilyet csinálni. Nyilván nem tisztességes más területén motorozni, de ez akkor is aránytalan.
5/5 A kérdező kommentje:
ja ja, nekem pont ez jutott az eszembe
2014. márc. 23. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!