Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan lehetnék bv-s?

778623 kérdése:

Hogyan lehetnék bv-s?

Figyelt kérdés
.22-éves nő vagyok 156 cm és a testsúlyom se nagy :D eléggé babaarcú vagyok és úgy érzem hogy nem igazán vesznek komolyan! Szerintem azt gondolják a kinézetem alapján hogy nem nekem való munka lenne, pedig minden álmom ez! Küldtem önéletrajzot a helyi bv intézetbe, az egészségügyi részére is mivel eredetileg eüs vagyok de sajnos nem jött rá semmi válasz. Mit lehetne csinálni hogy bekerüljek? Vagy hogy az én adottságaimmal ez lehetséges?
2014. márc. 17. 16:51
 1/6 anonim válasza:

bv.. azaz BVOP? (Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága)

Hát elmesélem egy ismerősöm storyját. Egy 30 éves nő, akinek tanári diplomája volt. Bement a rendőrkapitányságra, hogy valaki akar lenni és ezzel mi lehet. Felvették továbbképezték majd nyomozó lett belőle, jelenleg a BRFK-n van elég jó posztba... Igaz ez 10évvel ezelőtt volt háát.. személyesen kell próbálgatni és nyaggatni őket?

2014. márc. 17. 17:26
 2/6 anonim ***** válasza:

1.

Azért ez a sztori nem teljesen így volt, szal valszeg volt ismerőse!

2014. márc. 17. 18:11
 3/6 A kérdező kommentje:
igen büntetés végrehajtás :) nekem azt mondta az egyik ismerősöm hogy személyesen nem lehet bemenni :) de egyébként igazad van! köszönöm szépen
2014. márc. 17. 18:12
 4/6 anonim ***** válasza:

A rendőrséghez már nem vesznek fel senkit csak azért, mert diplomája van (sajnos, nem sajnos).

Hívd fel a legközelebbi BV intézetet, ott majd megmondják hogy mit tegyél. Ha jól tudom, van fizikai felmérő is.

A képzés azt hiszem mindössze 3 hónap, utána már kezdhetsz is.

2014. márc. 17. 20:48
 5/6 A kérdező kommentje:

4#4

köszönöm szépen :)

2014. márc. 17. 21:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazából csak attól félek hogy nem vesznek komolyan. mert kicsi vagyok. Meg akiket eddig láttam Csajokat akik ott dolgoztak eléggé nagydarab volt mindegyik! Szerintetek nézik a testalkatot is?
2014. márc. 17. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!