Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogy lehetnék terrorelhárító?

Hogy lehetnék terrorelhárító?

Figyelt kérdés
Nem ugy gondolom mint a többiek szoval ne nyomorékozatok köszönöm.Nos elég sok megfonotlás után döntötem h igen terrorelhárító akarok lenni. Mondjuk hogy midnehez értek kicsit logika megvan löni elég jól tudok más fegyverekel is és harcolni most tanulok szoval szerintetek jó ötlet?És ugy hogyan vágjak bele meg az baj ha lány vagyok :// és még csak 13 de tudom h ez akarok lenni. És nagyon kitarto vagyok.
2013. jan. 23. 08:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is szerintem menjél valamilyen középiskolába. Ha komolyan érdekel a rend- és honvédelem, akkor rendészeti szakközepet ajánlok, vagy esetleg katonai szakközép. Innentől kezdve, jelentkezhetsz rendőrnek. Őszintén szólva nem tudom, hogy a TEK-nél milyen szterotípiák élnek a nőkkel szemben, de nem gondolnám, hogy felvehetnek, esetleg valamilyen irodai munkára. Sportolj sokat, erősödj és kérdezd meg.

Ja és egy jó tanács, de tanulj meg írni.

2013. jan. 23. 08:59
 2/3 anonim ***** válasza:

A terrorelhárítás rengeteg háttérmunkával is jár. Adatgyűjtés, nyomozás, beépülés, nemzetközi kapcsolatok, stb. A símaszkos akcióhősök csak egy dolog, ők egy fogaskereke csak a gépezetnek, és gyakran ők tudják a legkevesebbet az ügyről.

Amúgy a hogyanról osztom az első kommentelő véleményét.

2013. jan. 23. 12:59
 3/3 ZETAS ***** válasza:

Én inkább az AH-ra való jelentkezést javasolnám.

[link]

A TEK-nek még a léte is megkérdőjeleződik egy esetleges kormányváltáskor olyan rossz a renoméjuk. Süllyedő hajóra meg ki akar felszállni? :)

2013. jan. 23. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!