Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Pintér Sándorra miért mondják,...

Pintér Sándorra miért mondják, hogy maffia főnök?

Figyelt kérdés
Honnan veszik ezt? van erre valami konkrét bizonyíték? Milyen ügyekkel érdemelte ki a maffia a főnök jelzőt?

2014. márc. 10. 13:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
4%

A politika a MAFIA legfelső szintje!

De remélem itt ez nem igaz!

Sokan mondták: Pintér!.. Na szép embert választott Orbán!

De senki sem tudta megmondani miért ilyen aggályos Pintér!

2014. márc. 10. 13:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Olaj ügyek, Józsefvárosi piac

Nincs konkrét bizonyíték, de elég átlátszó a sztori

2014. márc. 10. 13:44
 3/13 A kérdező kommentje:
tudnál valamit linkelni ezekkel az ügyekkel kapcsolatban? nem igazán tudok semmit ezekről de megpróbálom objektíven kezelni
2014. márc. 10. 13:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
csak úgy zanzásítva néhány dolog: [link]
2014. márc. 10. 13:52
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
"Milyen ügyekkel érdemelte ki a maffia a főnök jelzőt?" Most akkor melyiket nem érted?
2014. márc. 10. 15:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
az olajozásban az orbán család is vastagon benne volt, azóta összenőttek a többi maffiózókkal is... megtollasodtak rendesen, a nép meg hajlong a banda előtt... szégyen az egész ország már
2014. márc. 10. 18:39
 7/13 A kérdező kommentje:

"Most akkor melyiket nem érted?"

azt amelyiket megkérdeztem... vagy mindegyiket külön fel kellett volna tenni? ha nem a kérdésre válaszolsz ne írj! köszi!

2014. márc. 11. 00:36
 8/13 A kérdező kommentje:
Ezek után én szerintem nem is megyek szavazni, régebben azért szavaztam a fideszre, mert úgy gondoltam különbek mint a másik oldal legalábbis erkölcsben és becsületben pl ugye nem köpik le a külhoni magyarokat meg valamiféle konzervatív értékrendet képviselnek, de hogy pont az egyik legnagyobb bűnözőt ültetik minden rendvédelem fejének aki ezeknek az erkölcsöknek igencsak nagy hiányában és még a terror elhárítás meg a titkosszolgálat is alá tartozik hát ez kicsit sok más országban mindent megtesznek h letörjék az ilyen bűnözőket külön még ügynökségek is szakosodnak erre itt meg bakker a legnagyobb bűnöző kapja a kezébe a hatalmat aki mint említettem az erkölcsnek becsületnek és az igazság érzetének igencsak híján van
2014. márc. 11. 09:38
 9/13 anonim ***** válasza:
9%
Válassz másik pártot, pl a Jobbikot, vagy a kispártok közül valamelyiket. De mindenképp menj el szavazni.
2014. márc. 12. 03:23
 10/13 A kérdező kommentje:
A jobbikra biztos, hogy nem szavazok ők minden problémát a cigányságban látnak holott én miskolci vagyok és úgy gondolom sokkal nagyobb probléma mondjuk az erkölcs és az igazságérzet hiánya.. elég szép kis botrányaik voltak nekik is ilyen téren még talán nem is túlzó állítás h az szdsz-t is túlszárnyalták benne a zsidózáson cigányozáson kívül más nincs nekik engem meg ez nem érdekel ráadásul beszéltem én jobbikosokkal de semmiről nem lehet velük vitatkozni mert akkor egyből veled a személyeddel kezdenek foglalkozni h vagy zsidó vagy cigány lehetsz ha nem mondod azt amit kell a felvetett kérdésről meg rögtön el is feledkeznek na ha valakinek ez megfelelő akkor szavazzon rájuk de én nem kérek ebből
2014. márc. 12. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!