Be mehetek én is a tárgyalóterembe?
bárki bemehet
teljesen nyilvánosak a tárgyalások
aki nem lehet bent: AKIT TANÚKÉNT IDÉZTEK
VAGY TANÚ LESZ KÉSŐBBIEKBEN
megkérdezik elején, ki lesz tanú
azt kiküldik
amúgy többiek bent lehetnek
bárki
Minden tárgyalás nyilvános, ha zárt tárgyalást tartanak valamiért, AZT jelzik külön.
Szóval igen, ha te nem vagy tanúként idézve, akkor bemehetsz (tanúként csak akkor, amikor behívnak).
hát pedig de
besétálhatsz csak úgy az utcáról egy tárgyalásra
nem rakhatnak ki
csak ha zárt
de 100-ból 1 a zárt
engem Győrben kizavart a bíró, írtam panaszt a vezetőnek, de nem válaszolt a panaszom erre a részére. több panaszom volt egy levélben, erre nem válaszolt.
ezek csak a dolgok közemberek számára látszólagosan működnek csak. gyakorlatilag esetleges. feudalizmus van itt, a magyar közember, valójában jobbágy. lófütyi ez nem demokrácia, az EU-s zászló a bíróságok bejáratán valójában megtévesztésnek van kitéve.
Érdekes ez a besétálás. Semmi közöm az egészhez, főleg az érintetteknek is van joguk, hogy én ne hallgassam az ők ügyeiket. Még jó hogy egy sima iratismertetésre nem sétálhatok be. Pedig ami elhangzott hallhatom, akkor miért ne adnák ide papíralapon is, amit meg szigorúan szabályoz a törvény.
Az első bíró kizavarna ha besétálnál valahova. Annak is megvannak a szabályai, ha te el akarsz menni egyre, nem múzeum ez.
"A
műhelybeszélgetésen résztvevő bírák, éppen a Magyar Gárda tárgyalásán történt eseményekre utalva
arra mutattak rá, hogy ugyan nem formálisan, de végül is kidolgozásra került egy protokoll azzal
kapcsolatosan, hogy hogyan kell egy ekkora érdeklődést kiváltó tárgyalást megszervezni. A protokoll
alapján a bíróság sajtóosztálya kiad egy tájékoztatást, mely a bíróság honlapján elérhető, és
tartalmazza a sajtó számára az előzetes regisztráció szükségességét, a sajtó számára fenntartott
helyek számát, és a regisztráció menetét. A protokoll, pedig láthatólag működőképes, hiszen kisebb
incidensektől eltekintve, a kiemelt ügyekre a sajtó és az érdeklődők is szervezett keretek között,
rendbontás nélkül tudnak bejutni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!