Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Így mehetek felvételizni...

Így mehetek felvételizni Rendészeti Szakközépbe?

Figyelt kérdés
A Miskolci suliba szeretnék a következő felvételin megjelenni, mert sajnos most nem tudtam minden papírt beszerezni határidőig (későn is kezdtem el egyéb okok miatt), így maradtam abban a suliban okj-s szakmára, ahol érettségiztem. De most mégis inkább a rendészeti pályát választanám, és fogok is jelentkezni, addig ezt az évet kihúzom a suliban. Az lenne a kérdésem, hogy felvételizhetek-e úgy, hogy közben egy másik suliba tanulok? Mert ha netalántán nem jönne össze a felvételi, akkor tudjam gond nélkül folytatni a tanulmányaimat. Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!
2011. szept. 10. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze.
2011. szept. 10. 13:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha már megvan az érettségid minden további nélkül jelentkezhetsz. Februárban fog leghamarabb indulni képzés de az még kérdéses hogy pontosan milyen.(5+1 vagy keresztévfolyam) Az egységcsomag november körül fog megjelenni majd nézegesd a suli honlapját.
2011. szept. 10. 16:37
 3/5 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a válaszokat. Még azért az megkérdezném, hogy ez a februári képzés milyen is? Mert ha jól tudom, akkor a 2 éves rendőrszakközép szeptemberben indul, mint a többi iskola. Vagy ezek szerint van más lehetőség is, mint ez a februári?
2011. szept. 10. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy februárban milyen képzés fog indulni még nem tiszta. Idén 5+1-es hónapos objektumőr képzés indult ez nem adott teljes jogú rendőri szakképesítést. A keresztévfolyam viszont ugyanolyan kétéves képzés ami pl most indult szeptemberbe csak az februárban indulna.
2011. szept. 11. 07:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, figyelni fogom a suli weblapját, és remélem, hogy indulni fog ez a keresztévfolyam.
2011. szept. 11. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!