Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit tehetek hogy megtudjam?

Mit tehetek hogy megtudjam?

Figyelt kérdés

Sziasztok

tettem jó pár hónapja egy feljelentést.Kb 8-9 hónapja.De mikor tettem nem sikerült teljesen megtennem mert a srácokat riasztották valami ügyhöz.Így másnap folytatólagosra kelet mennem.De a srác aki felvette a vallomásom azt mondta nem tudja folytatólagosra venni mert már elindították az ügyet.Ebben akkoriban beidéztek egy kisebb kiegészítéssel de nem volt meg az egész ügy csak egy része ami 30 napon kívül esett.De ez csak a történet eleje volt amit nem tudtam befejezni.Ugyebár ebben a történetben sok minden volt és több bűncselekmény is volt benne.Volt veszélyes fenyegetés,garázdaság,közszemérem sértés és becsület sértés. Amikor ezek történtek rendőri intézkedés is volt.De azóta csak egy határozatot kaptam nagyon rég amiben a 30 napon kívüli dolgokat megszüntették.De ugyebár az csak a történet eleje volt.Amiért az igazi feljelentés ment az a jelentés előtti napon történt.Attól félek,hogy ez a fogtatolajos kihallgatás elmulasztása ott valamit bekavart. Hogyan járhatnék én ennek utánna,hogy ez az ügy hol tart vagy egyáltalán él e? Köszönöm előre is.

2014. febr. 24. 19:49
 1/2 Agent Cooper ***** válasza:
Nagyon úgy tűnik, hogy a nyomozást megszüntették, mivel a magánindítvány megtételére 30 napon túl került sor. Miért nem bízott meg sértetti képviselőt?
2014. febr. 25. 08:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Utána jártam és tényleg megszüntették.Méghozzá úgy néz ki ez az egész,hogy megtettem a feljelentést ami több rendbeli dolog lett volna.De a rendőr srácnak ki kellett menni helyszínre és nem tudtuk befejezni a vallomás tételt. Másnap mikor visszamentem közölte velem,hogy már nem tudja módosítani mert elindították az eljárást.De a vallomásnál csak az előzményekig jutottunk el amiből kialakult a feljelentésemre váró dolog. Így csak az előzményekből indult eljárás.Amit persze meg is szüntettek mert azok 30 napon kívül voltak.Így nem lett a vallomásom kiegészítve és én várhattam,hogy hívjanak ez ügyben.Esetleg pert lehet megújítani?Vagy lehet e dologban még mit tenni?
2014. febr. 25. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!