Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Megbüntetett a rendőr mit...

Megbüntetett a rendőr mit tehetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám hogy biztonsági övet nem használtam lakotterületen belül. Meg is büntetett érte a rendőr...( De nem azért nem csatoltam be, mert nem akartam, hanem azért mert nem találtam. Szokott helyén nem volt. Ezt mondtam is a rendőrnek, hát ő átkutatta az egész járművet és a végén az ülés mögül előkerült... Szóval nekem is egy kisebb kocsikutatást kellet volna végeznem. Kiállította a csekket, amikor elmentek és mi is útnak indultunk, megpróbáltam becsatolni magam, de körbe se ért rajtam xD Állítani rajta nem lehetett pedig nem vagyok egy dagi gyerek. 20 éves tanuló vagyok, nincs saját keresetem. Valaki megtudná mondani, hogy esetleg eltudom kerülni a befizetést, vagy le lehet-e dolgozni?

2013. nov. 29. 01:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%
Lelehet dolgozni, menj be és kérd a közmunkára váltását.
2013. nov. 29. 04:52
 2/18 anonim ***** válasza:
55%
Ez mekkora, nem találtam a biztonsági övet :D
2013. nov. 29. 06:05
 3/18 anonim ***** válasza:
55%
Majd anyuci kifizeti, mert valamiért felnevelt, ha nem is az eszedért. Szal majd megoldják helyetted ezt is.
2013. nov. 29. 06:58
 4/18 anonim ***** válasza:
43%
Suttyó vagy! Ne rinyálj itt amikor sz...ba kerülsz! "Nem találtam..." , hüle szöveg ! Megérdemled a büntit, meg egy seggbe rúgást is apádtól!
2013. nov. 29. 07:20
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

Nyilván nem indok az amire hivatkozol,a biztonsági öv becsatolása a Te feladatod.

Közmunkával le lehet dolgozni,de ha nem nagy összegre büntettek akkor inkább fizesd ki,mert pl ha közmunkát választod akkor el kell menned üzemorvosi vizsgálatra is aminek a költségét neked kell állnod,ami most ha jól tudom 15 ezer forint.

2013. nov. 29. 07:23
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Lehet h a biztonsági öv elment a félpár zoknik bolygójára :\
2013. nov. 29. 09:32
 7/18 A kérdező kommentje:
Itt vagytok mondjátok a hülyeségeiteket mikor nem tudtok semmit... Apám 2 éve meghalt... (anno anyámnak azt mondta ne dolgozzon, hanem lássa el az otthoni teendőket és apa eltartja a családot.) Ahogy meghalt anyám 2 éve nem talál munkát. Havi 40k-ból élünk, Nyári szünetbe minden nap dolgozok, és abból 1 forintot se költök, hanem haza adom! Lehet hogy 20 éves vagyok és tanulok... De legalább nem leszek egy tanulatlan s.enkiházi, aki az állam pénzén fog élősködni, hanem a saját családját fogja eltartani és az adómból azokat az embereket akik b.asznak elmenni dolgozni. Legtöbben veritek a nyálatokat, miközben nem tudtok semmit. Lehet ti vagytok a tökéletes emberek akik 100%-ban tudnak mindent és nem követtetek el hibát. Akik normálisan válaszoltak nagyon szépen köszönöm a segítséget!
2013. nov. 29. 10:52
 8/18 anonim ***** válasza:
37%
ja, meg abból fenntartasz egy autót! Kamugyerek!
2013. nov. 29. 11:44
 9/18 A kérdező kommentje:
Most őszintén... Szerinted ha gazdag gyerek lennék írtam volna hogy közmunkával ledolgozható? Zsebből kicsapnám és annyi.
2013. nov. 29. 12:02
 10/18 anonim ***** válasza:
43%
Ha olyan tanult vagy, akkor tudhatnád, hogy be kell kötni magad. Nem találtad? Persze, hiszen az már diplomát igényel... Cö... Meg persze luszta vagy szétnézni is. Nem is tudom minek vezetsz. Felelőtlenség. Nah de nem bántani akarlak. Hibáztál, elkaptak, vállald. Ha pénz pénz, ha meló meló...
2013. nov. 29. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!