Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Megbüntetett a rendőr mit...

Megbüntetett a rendőr mit tehetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám hogy biztonsági övet nem használtam lakotterületen belül. Meg is büntetett érte a rendőr...( De nem azért nem csatoltam be, mert nem akartam, hanem azért mert nem találtam. Szokott helyén nem volt. Ezt mondtam is a rendőrnek, hát ő átkutatta az egész járművet és a végén az ülés mögül előkerült... Szóval nekem is egy kisebb kocsikutatást kellet volna végeznem. Kiállította a csekket, amikor elmentek és mi is útnak indultunk, megpróbáltam becsatolni magam, de körbe se ért rajtam xD Állítani rajta nem lehetett pedig nem vagyok egy dagi gyerek. 20 éves tanuló vagyok, nincs saját keresetem. Valaki megtudná mondani, hogy esetleg eltudom kerülni a befizetést, vagy le lehet-e dolgozni?

2013. nov. 29. 01:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én fogalmaztam rosszúl... bocsi. Utas voltam a hátsó ülésen(nekem nincs jogsim). Ahol nem volt biztonsági öv. Ezt a sofőr is mondta neki. De amit kiszedett, az az öv, amivel gyerekülést rögzitik. A rendőr szerint azzal kellett volna bekötnöm magam. Mert az biztonsági öv ami egy emberen körbe se ér akárhogy húzza.
2013. nov. 29. 16:37
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Jól van fiam.... Én meg behugyozok, mert elfelejtek elmenni WC-re.
2013. nov. 30. 13:47
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Bakker annak meséld aki még nem ült autóban! Ne nézz mér mindenkit hülének! Ha magad vagy az!
2013. nov. 30. 17:41
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
hogy biztonsági övet nem használtam lakotterületen belül. .....( De nem azért nem csatoltam be, mert nem akartam, hanem azért mert nem találtam. Szokott helyén nem volt. Ezt mondtam is a rendőrnek, hát ő átkutatta az egész járművet és a végén az ülés mögül előkerült... Szóval nekem is egy kisebb kocsikutatást kellet volna végeznem.
2013. nov. 30. 19:17
 15/18 anonim ***** válasza:
hát ez királyság
2013. nov. 30. 19:18
 16/18 anonim ***** válasza:
41%
öten egy kocsiba, fiatalok, ezek a szemetek egyből állítanak és akkor már büntetnek is a szemetek
2013. nov. 30. 19:19
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Téged sem az eszedért szeretnek az biztos.

Ilyen hülye dumával a rendőr helyében én is megbüntettelek volna.

2013. nov. 30. 19:48
 18/18 anonim ***** válasza:
60%
A közigazgatási bírságot 10eFt-ról amit kaptál nem lehet ledolgozni. Be kell fizetni, vagy adók módjára behajtják.
2013. dec. 5. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!