Roma problémák mit tehetek?
Olyan problémám akad hogy egy részeg roma elkezdte a kutyámat a kapun keresztül hergelni. Mondtam neki ne tegye. De csak nem ment el nekiállt randalírozni ,rugdosta a kapum verte a falat én kimentem utána hogy leállítsam. Mikor kimentem nekem fordult és le akart verni. Én meg lefújtam gázzal. Hamarosan jöttek a rokonai és lincs hangulatot teremtettek a házam előtt. -Én nem foglalkoztam velük de rám hívták a rendőrséget mindenféle kitalált hülyeséggel hogy elvertem meg ilyenek. A rendőrség kihalgatott.
Jogos vagy nem jogos vagyonvédelem és önvédelemnek minősül ez??
19.42
hmm. mert csak ezek a lehetőségek vannak ugye?
19.52
rendőrt hívnék hogy valaki be akar törni?
"Miféle önvédelemről beszélsz?"
Jogos önvédelemről.
Jelentsd fel te is!
Egyébként viszont, mivel ő nem tett kárt és te sem tettél kárt az ő egészségében, nem okoztál semmilyen sérülést, így szerintem az egész ügyből nem lesz semmi.
"rendőrt hívnék hogy valaki be akar törni?"
Azt minek? Amíg egyedül van magad is meg tudod oldani, a kis család meg akkor is összesereglik ha rendőrt hívsz. Tehát a végeredmény ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!