Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Üdv. Elég hosszú a kérdés így...

Üdv. Elég hosszú a kérdés így lentébb fejtettem ki. szívás nem igaz?

Figyelt kérdés
Üdv. másfél évvel ezelőtt cseréltem valamit amit most el szerettem volna adni... de a hirdetésre jelentkezők közül előkerült egy illető aki alá tudta támasztani hogy amit el akarok adni azt őtőle lopták el. Akivel én cseréltem ő azt mondta hogy miskolci piacon vette ami az én nálam jelentkező illető meséje alapján igaz és úgy tűnik tényleg az övé. Az illető visszakövetelheti tőlem? Tőle úgy tulajdonították el hogy elküldte postán de nem fizették ki neki. Meg van neki az átverő hamis feladási pappírja hogy elküldte a pénzt a neve meg minden illetve az én eladásra kínált dolgom pappírjais készülék sorozatszáma illetve képek hogy az ő tulajdonában volt... Ha nem adom vissza de a rendőrséghez fordul velem kapcsolatban mit tehetnek? adjam vissza neki és én is szívjam meg hogy ez idek erült hozzám? vélemények?
2014. febr. 21. 01:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
és akkor én most mit tudok csinálni? mennyi az elévülési idő? eléggé követhetetlen amit az illető csinál... egyszer azt írja hogy x időm van visszaadni vagy lép.. most meg azt hogy hajlandó vagyok legalább az 1iket visszaadni? nekem eléggé zavarosnak tűnik az egész... feladta postára úgy a cuccát hogy azt várta feladják neki a pénzt vagy utalják nem tudom és a postásra fogta hogy ő adta rosszul fel vagyis töltötte ki a pappírt.. nekem mindenki azt mondja ne foglalkozzak vele... ugyanakkor ő fórumon már sározott h lopott cuccokkal üzletelek ezt meg már én is feljelenthetem hogy rágalmaz meg hamis vádakkal vádol nem igaz?
2014. febr. 24. 21:27
 12/14 anonim ***** válasza:

A hamis vád akkor állna meg, ha már bíróságig jutott volna az ügy, addig nincs vád.

A rágalmazás nem áll meg szintén, mivel mint jogos tulajdonos joggal követeli vissza a cuccait.

2014. febr. 25. 11:21
 13/14 A kérdező kommentje:
igen de azt nem tudja bizonyítani konkrétan hogy nem fizettek neki érte ugyebár csak azzal hogy (decemberben volt az eset) februárból bemásolt nekem egy e-mailt vagyis fotózta freemailen hogy követeli a pénzét attól aki átverte... tehát azt nem tudja bizonyítani hogy őt meglopták
2014. febr. 26. 00:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Ketté kell venni.

A cucc ami nálad van, azt vissza kell adni a gazdájának, mert ő a jogos tulajdonosa.

Az pedig, hogy ti hogyan egyeztek meg, az a ti dolgotok. Nem kell neki bizonyítani semmit.

2014. febr. 26. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!