Korrupció? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Sőt!! ha mindent halálbüntetéssel sújtanának, akkor mindenféle bűnözés visszaesne. és aztán ha nem tetszik a szomszéd akkor csak bejelentem valamiért és el is viszik.
várjunk ez mégse olyan jó ötlet...
*szomorú arc*
Ezt kire érted? "testületbe?"
Én korrupt rendőrrel még nem találkoztam, viszont a családtagomat nem tudom elvinni úgy orvosi kezelésre, hogy az orvos pofátlan módon ne tartsa a zsebét. Pedig fizeti minden családtagom a TB-t, adózik mindenki, és mindenkinek bejelentett munkahelye van. Vagy mondhatnám azt is, hogy miért nem foglalkoznak veled akkor, ha pénz nélkül viszed a feleséged szűrővizsgálatokra, szülésre.
A rendőrnek korrupció, és bűncselekmény már most is, és igenis elveszti az állását. Az orvosnál ugyanezt paraszolvenciának hívják, és elfogadott tény.
Rendőrt még nem láttam, hogy hagyott volna meghalni valakit, orvosról pedig van tudomásom, és még mindig praktizál.
Ha már korrupció, mi a véleményetek az olyan munkaadókról, akik nem jelentik be az alkalmazottat?
Nekem felháborítóbb az, hogy hány embert tartok el az adómból, és mások milyen könnyen bedobálják a gépbe, a gazdaság pedig Viktor szerint növekszik...
A korrupció megelőzését és felszámolását NEM a rendőrségen kellene kezdeni.
Mondjuk amit felvetettél nyilatkozatot mindjárt az éppen aktuális kormány utolsó titkárnőjével is aláíratnám, lehet azonnal fellendülne a gazdaság.
Ahogy előttem is írták, az orvosnak miért szabad? 2 gyerekem születésénél súlyos százezreket fizettünk ki ide oda, hogy egyáltalán valamilyen normálisnak mondható ellátásban részesüljünk. Ez normális????
Vagy kedves Simi..kó úr vagyona miért egy építőipari cégben van, ami virágzik a Fidesz kormány fennállása óta, nem kis pénzről beszélünk, több száz millióról. Hol van ehhez képest a rendőrség korrupció terén?!
A korrupt pénzek talán legkisebb része forog rendőrségi körökben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!