20 éves vagyok és csak úgy jött h lopjak 3 energia üdítőt a CBA-ból. Mire számítsak? Az érték az nem volt 600ft-se rendőrt is hívtak ezvolt az első eset nagyon megijedtem.
Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 18:28
11/21 anonim válasza:
Ismételd meg arab országban is, ha van merszed.
12/21 anonim válasza:
Ilyet szól: "csak úgy jött h lopjak 3 energia üdítőt"
Neked egy nevelő szándékú, jó kiadós apai verés kéne, hogy megtanuld mi a rend.
13/21 anonim válasza:
Nem ugrik az erkölcsi, mert ez szabálysértés. Olyan, mint ha telefonálsz vezetés közben.
14/21 anonim válasza:
Öngyújtótolvaj:)Az én időmben így hívtak téged,szégyelld magad.Remélem tényleg nagyon megijedtél,az életben számíts arra,hogy ha így folytatod még börtöntöltelék is lehet belőled:)Ne lopj,keress valami pénzkereseti lehetőséget,diákmunkát)most húzd össze magad egy kicsit.
16/21 anonim válasza:
megtetted az első lépést a dutyi felé. csak így tovább, minden adófizető rejtett vágya, hogy minél több sittes szutykot tartson el a saját pénzén :)
17/21 anonim válasza:
szerintem azoknak a fele akik böriben vannak, nem is oda való, a másik fele, kétszer annyit kapott a megérdemeltnél
ami ítéleteteket bemondanak a tv.be és hallgatom, hogy milyen elkövetésre kapták azokat, félni kezdek ezektől a böszméktől.
minden nap bemondanak egy egy esetet, ami börtönbüntetéses, de én semmit se adtam volna érte az elkövetőnek.
18/21 Agent Cooper válasza:
Ilyen kárösszegű szabálysértési értékre elkövetett lopásnál 5-10 ezer forint pénzbírság várható.
19/21 anonim válasza:
lófütyit, ezeknél sose lehet tudni. Ezeknél minden lehet, akár még zárt osztályra is kerülhet....
20/21 anonim válasza:
ez tuti kamu, 3 energiaital többe van mint 600 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!