Melyik mádi pincészetekből loptak (illetve próbáltak lopni) aszúeszenciát? 800 litert elloptak,209 palackot próbáltak ellopni, de tetten érték őket.
Figyelt kérdés
#pincészet #aszúeszencia
2013. dec. 8. 19:03
1/4 intrepid válasza:
Ebben mi a kérdés? Loptak, elfogták őket, mennek a böribe, ahova valók. Még mindig jobb nekik, mintha fagyállós bort ittak volna. Tudomásul kell venni, hogy a bűnözés nem kifizetődő.
2/4 A kérdező kommentje:
Talán olvasd el újra:
"Melyik mádi pincészetekből..."
Nem az, hogy kik, vagy mit kaptak érte, vagy mi lett volna, ha...
2013. dec. 8. 19:41
3/4 intrepid válasza:
Kérdező, nem tudom mi a bajod velem, loptak, mennek a böribe, és én helyeseltem.
4/4 A kérdező kommentje:
Próbáld újra elolvasni és ezúttal értelmezni is a kérdést.
Nem a véleményedre vagyok kíváncsi a lopással kapcsolatban, hanem arra, hogy melyik pincészetekről van szó.
2013. dec. 8. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!