Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogy deríthetném ki, hogy mi...

Hogy deríthetném ki, hogy mi volt?

Figyelt kérdés

Tegnap Szekszárdtól hazafelé, Harc felé arra lettem figyelmes, hogy Harc közelében a szekszárdi oldalon az út mentén állt egy nagyobb rendőrautó (az a kb 10 személyes, nemjut eszembe minek hívják), rá 100 méterre egy járőrautó állt az út mentén, majd kb 1km-el késöbb (már majdnem Harcon) egy (nem a szokásos Opel, hanem egy nagyobb Skoda) rendőrautó épp bekanyarodik balra a földesútra és megáll. Majd Harc elején egy ugyan olyan rendőrautó állt készenlétbe szemből, sőt 2 kocsi még jött is villogót bekapcsolva Tamási irányból, ill egy Kölesd felől.

Mivel buszon voltam így sokat nemtudtam meg, hogy mi történt, de hogy nem baleset, az fix. Viszont érdekelne, hogy mi volt ez :)

2014. febr. 8. 12:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Olvasd el a híreket, ott talán megtalálod. Valószínűleg valakit el akartak kapni.

Vagy kérdezz meg egy rendőrt. lehet elmondja neked nagyjából mi volt.

2014. febr. 8. 16:20
 2/2 A kérdező kommentje:

Nincs rendőr ismerősőm sajnos :/

Egyébkéntis 60km-re lakok onnan.

2014. febr. 8. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!