Hogyan deríthetném ki, hogy ki írogat?
Figyelt kérdés
Van egy ember aki írogat facebookon kamu profilról...elég sértő dolgokat ír és szeretném kideríteni, hogy ki az. (ismerem, mert tud pár dolgot rólam, amit facebookon nem osztottam meg)
Ki lehet valahogy deríteni az IP címét vagy ilyesmi? Mit tegyek?
2014. jan. 25. 19:28
1/7 anonim válasza:
És ha tudod az up címét, akkor mi van?
2/7 anonim válasza:
IPcímét kiderítheted, de abból az ég világon semmi nem derül ki. Ha annyira sértő jelentsd fel...
3/7 A kérdező kommentje:
Van egy sejtésem, hogy ki az és arra gondoltam, hogy ha a két fb fiókba ugyanarról az ip-ről jelentkeznek be, akkor megvan.. :)
2014. jan. 25. 19:33
4/7 anonim válasza:
Persze, irányítsd egy olyan weboldalra, ami kiírja neked a látogatók IP-címét.
5/7 A kérdező kommentje:
#3 tudnál nekem linkelni egy ilyet?
2014. jan. 25. 20:33
6/7 A kérdező kommentje:
*#4, bocsi xD
2014. jan. 25. 20:33
7/7 anonim válasza:
Nem linkelni kell, hanem neked készítened. Amúgy ha idióta mód csinálod adathalászat, bûncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!