Atika kérdése:
Van magasság "korlátozás" a rendőrségnél? SOS!
Figyelt kérdés
Már mindent elolvastam ,hogy mi kell a rendőrségi szaközépbe,hogy bejuthasson az ember,de a magasságról semmi.Ha valaki tud róla valamit esetleg egy linket segítsen.kÖSZÖNÖM!2009. dec. 6. 15:19
1/11 anonim válasza:
Surbi Norbi is rendőr volt, úgyhogy nem hiszem, hogy van. :)
(Menj nyugodtan rendőrnek.)
2/11 anonim válasza:
15: 56 nem minden rendőr keres 100ezret;)
3/11 anonim válasza:
Ha nem is vesznek fel, akkor se kenődj el. Még postás vagy vasutas lehetsz, ott tuti nincs magasságkorlát.
4/11 anonim válasza:
asszem a rendőrtiszti főiskolán van magasság korlátozás, de szakközépben nem hinném.
6/11 anonim válasza:
Férfiaknál valami 168 cm asszem, nőknél meg 163 ha jól emlékszem, de ez nem 100 százalék.
7/11 A kérdező kommentje:
köszi az utólsónak van igaza találtam rá infót.köszi mindenkinek,vasutas komának is.
2009. dec. 6. 22:13
8/11 anonim válasza:
A szakközépben is van magassági korlátozás, sőt már testömeg indexet is néznek. Ahogy előttem írta az utolsó válaszoló, annyi a magassági.
9/11 anonim válasza:
Szia!
Tavaly vettek fel az MRSZKI-ba. Akkor 162 cm volt a högyeknél és 168 a férfiaknál.
10/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok:
Még valami. Nálunk volt olyan, hogy a srác alatta volt, de mivel mindenben jól teljesített, felvették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!