Lányoknál mennyi a minimum magasság, hogy rendőr lehessen?
Egy női rendőr mindig is csak a röhej lesz az utcán amíg,csak két nyálas szájú fiatal FÉRFIVAL sétálgat az utcán.Sajnos az elmúlt években nem találkoztam tekintélyt érdemlő RENDŐRÖKKEL!
/csak évi 50ezrtet megyek évente keresztben kasul az országban mkp.szgk.thgk.+hajó/
Egy nő mindig csak egy nö marad.
Szia!
Megint az első válaszoló vagyok. Azért írok, mert mást is írtak mint én. Én idén jelentkeztem az MRSZKI-ra és 160 cm a nőknél a minimum a testmagasság, a férfiaknál 165 cm. Ez pedig tuti információ! Egyébként az utolsó válaszolóra pedig ne hallgass, írjon amit akar, az ilyen emberek le vannak ejtve és kész. Gondold meg, hogy szeretnél e rendőr lenni és jelentkezz jővőre valamelyik Rendészeti Szakközépiskolába, vagy a Rendőrtisztire ha az érettségid jól sikerült. Sok sikert a továbbiakban :)
Szia!
Én a Rendőrtiszti Főiskolára jelentkeztem, és ott a lányoknál 162 cm, a fiúknál pedig 168 cm. Ez 100%.
Olvasd el itt az alkalmassági vizsgálat részt:
Valamint a Rendészeti Szakközépiskolákban is ugyanennyi cm-nek kell lenni szerintem!
Előző..
Utánajártam, a Rendészeti Szakközépiskolák is 162,186 cm-t követelnek meg, hiszen mint ugyanaz BM rendelet alapján van. Valamint ugye egyszerre történik mint a Szakközepesek mint a Tisztisek orvosi alkalmassági vizsgálata is, tehát akkor tutira mindkét helyen ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!