Lányoknál mennyi a minimum magasság, hogy rendőr lehessen?
No comment....
Mindössze annyi, hogy: és ezek az emberek jönnek ki egyszer a tiszti suliból és tartják majd az ellenőrzést a rutinos öreg rókák felett...... ezt sajnálom a legjobban.
Tisztelet a kivételnek.
Kedves utánam szóló: Én nem erőszakoskodom, tényeket írok. Sajnálom ha megsértettelek valahol, nem akartam. Csupán azért írom ezeket, mert tények. Hogy ugyanaz-e az orvosi felvételi? Ugyanaz! Igaz, én csak RTF-re jelentkeztem, de haverom jelölte mindkettőt is, és érdekes csak egy orvosi vizsgálatra kellett mennie, velem egy nap, és ugyanazt vizsgálták neki is mint nekem!
Valamint utánaolvastam és igen igazad van, a RENDÉSZETI SZAKKÖZEPEKBEN 160 és 165 cm játszik, míg a RTF-en 162 és 168 cm.
De akkor ezek szerinte a rendszerrel is gond lehet, mivel nála is 168 cm-t kértek! Ebből gondoltam hogy ugyanaz a rendszer, szerintem nem is alaptalanul.
Valamint nem erőszakoskodtam, hanem leírtam amit tudtam, igaz rosszul.
,,Ezek jönnek ki a tisztiről". Légyszives ne szólj le, könnyű a gép árnyékában huligánkodni. Ha ismernél tudnád, mi mindent megtettem hogy bekerüljek, és milyen komolyan is veszem.
Úristen, ne legyetek már ennyire önzőek-nem vagyunk kíváncsiak arra, hogy ti mennyire tudjátok kiosztani a másikat. A kedves kérdező nem azért kérdezte, hogy ti itt veszekedjetek. 160 cm nőknél a Rendészeti Szakközépben, és mégegyszer leírom, hogy ez a tuti. Idén jelentkeztem, tavasszal voltam felvételizni, csak tudom! Egyébként meg mikor én voltam orvosi alkalmasságin: bementem, megkérdezték hány centi vagyok, válaszoltam 172.Ha látják rajtad, hogy több vagy mint a minimum meg sem mérnek. Ha kisebb termetű vagy akkor pedig tuti megmérnek. Egyik osztálytársam pl 162 cm és fiú, na őt meg is mérték, és sajnos akárhogy pipiskedett nem jött neki össze a 165 cm. Szóval ha épp eléred a minimumot akkor se aggódj, ezer más dolgon ki lehet sajnos bukni.... De ha tényleg érdekel sok sikert a továbbiakban! Ha kérdésed van írj.
Az első (18:57) és az ötödik (11:18) válasz írója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!