Segítene nekem egy rendőr? Van valakinek rendőr ismerőse?
Figyelt kérdés
Könyvet írok , amiben történnek gyilkosságok, eltűnnek gyerekek. De semmit nem tudok a rendőrég munkájáról. Az első eset a hatvanas évek elején történt.2014. febr. 1. 16:25
1/7 anonim válasza:
Inkább írj a rendőrségnek, hátha segítenek vagy nem tudom milyen jellegű segítségre gondoltál.
2/7 SimkoL válasza:
Már nyugállományú vagyok, ha gondolod segíthetek. Ha a rendőrségi munkáról semmit nem tudsz nehéz lesz elmagyarázni dolgokat :)
3/7 anonim válasza:
Utolsótól szeretném kérdezni, nem unalmas munka rendőrnek lenni? vagy épp ellenkezőleg nem túl stresszes?
4/7 SimkoL válasza:
Egyszer a munkahelyemről vittek el szirénázva, egyszer otthonról :) Tökéletesen akartam végezni a munkámat, kiálltam a beosztottaim mellett, hát nem egy leányálom úgy rendezni a dolgokat, hogy ne tudjon senki sem fogást venni rajtad. Amúgy nagyon jó volt, mikor nyugállományba jöttem nagyon hiányzott bárhogy is történtek a dolgok.
5/7 anonim válasza:
Szabadnapokat mennyire tiszteli a rendőrség? Előfordul, hogy akkor is behívnak? és nincs döntésed, ha hívnak menni kell?
6/7 SimkoL válasza:
Azért általában tisztelik a szabadnapokat, bár megesik néha, hogy megpróbálnak berendelni. Ha azonnal kellene akkor jó kifogás, hogy ittam :), de volt rá péda, hogy nem nagyon érdekelte őket, olyan jellegű munka volt, hogy nem kellett sem vezetni, sem fegyvert felvenni. Az az igazság a rendőri munka hívatás - bár az elején én sem így gondoltam -, de az évtizedek alatt a véreddé, hivatásoddá válik.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Simkol, neked külön. Privátba elküldöm az e-mail címemet, így könnyebben el tudom magyarázni miről van szó. :-)
2014. febr. 2. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!