Ha valakinek aranyere van attól lehet még rendőr?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 19:58
1/8 anonim válasza:
Az aranyeret meg lehet műteni, és máris nincs.
2/8 anonim válasza:
Persze csak kényelmetlen lesz egész nap ülni a kocsiban,csak akkor kiszállni mikor a bicikliseket kell szívatni.
3/8 anonim válasza:
Lehet, de sípol a detektoros kapunál....
4/8 anonim válasza:
Nem egy, nem kettő aranyér elleni/azt kezelő készítmény van.
Tessék használni és vizsgálatkor nem fog fájni a "motozás".
Ha meg annyira súlyos, hogy a kenőcsök kúpok gyulladásgyökkentő gyógyszerek nem húzzák vissza, akkor> orvos.
Végbélrák nem ritka Magyarországon. A többsége elhanyagolt aranyér következménye!
5/8 anonim válasza:
Aranyérre még jó a Detralex tabletta. Napi 2-őt kell bevenni. (reggel-este)60 db-os gyógyszer 5000 ft, vény nélkül kapható. Viszére is jó.
6/8 anonim válasza:
Igen, később úgyis lenne aranyered, a gyalogos szolgálatoktól, főleg télen a hideg miatt.
7/8 anonim válasza:
Csatlakozom az elottem szolokhoz. A kenocs meg gyogyszer ha mar nem segit mutesd meg .Nekem 35 evig volt de nem mindig fajt,.Az utolso ujjab kicsucsosodas utan bizony nagyon szenvedtem. Felevig. 5 rvos elutasitot nem akartak megmuteni,de hala en nem adtam fol es az ota nagyon jol erzem magam semmi gond. Viszont ha mutet utan nem vigyazzol vissza johet es emiatt nem nagyon akarjak az orvosok a mutetet. Aszt azert tudnod kell. nem egy nagy elvezett. Nem tudom no vagy-e vagy ferfi,mertha ferfi vagy mutet utan megtudhatot milyen egy szules sot tobb szules.De ez csak par nap es utana vege a szenvedesnek. Mindenkepp menj orvoshoz .
8/8 anonim válasza:
Mivel az iskolába való jelentkezéshez urológiai papírt is kell csatolni ezért amíg a probléma fennáll biztosan nem vesznek fel, csak ha már egészséges leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!