Mikor tartóztatják már le azt a volt rendőrt, aki a feleségét megölte?
Ami szerinte 1.5 ora volt.
Nem mondom, hogy nem lehetett a felbujto,de mi van ha megsem? Akkor hogy adod vissza neki es a gyereknek az eveket? Egyebkent meg eloszor a gyilkost kell elkapni,az utana tud ellene vallani... ha van mit.
Amíg nincs bizonyíték addig nem tudnak vele mit kezdeni.
Egyébként rendőr ismerősöktől meg környékbeliektől én is ezt hallottam, mert hogy a feleség nagyon szerette a maszekot, nem véletlenül foglalkozott annyit a külsejével.
# 2/3
Nem is akármilyen rendőr volt. Lelőtt valakit egy pitiáner akcióban. Egy pitiáner elkövetőt, valami semmiség elkövetésekor. Persze semmi nem lett belőle. Kimosták.
Nyilván, egy ex rendőr sokkal hamarabb kihívja a volt kollégákat a saját ügye kapcsán, de akkor se 13 perc múlva hívja ki, mert késik a neje.
Én észre se venném, hogyha az asszony 13 percet késik. Kb 5 óra kellene, hogy felhívjam őket, miután én magam nem találom.
Nem mondom, hogy nem lehetett a felbujto,de mi van ha megsem? Akkor hogy adod vissza neki es a gyereknek az eveket?
Ugyan, hol érdekli ezeket egy ilyen apróság? Más polgárokat simán bevarrnának, hátha megtörik és bevallja, még azt is amit nem is csinált.
Nem egy pitiáner embert lőtt le, hanem egy szar házit.
Azért, mert arra gyanakszol, hogy ő volt a tettes nem kell ennyire elfogultnak lenni.
Egy FEGYVERES cugány stricit lőtt le egy benzinkút mellett.
Jogos volt a fegyverhasználat. Tájékozódj!!!!
Attól még lehetett most ő a gyilkos vagy a felbújtó. Majd kiderül. Már többször végeztek hazugságvizsgálatot.
Kezdjük azzal, hogy minden esetben amikor gyilkosság történik az első számú gyanúsított mindig a családtag. Ezért őket veszik előre, hogy tisztázzák a gyanú alól.
A férfi rendőr volt. Fegyveres senkiházit lőtt le, és nem kimosták, hanem a szabálynak megfelelően végezte a munkáját. Előbb figyelmeztető lövést adott le az őt ért fenyegetés miatt, majd lőtt. Nehogy már egy bűnözőt sajnáljunk már..
A másik.. Nem 13 perc múlva hívta a rendőröket. Többször elmondta, hogy a felesége mindig ugyanabban az időben ment futni, így mindig legkésőbb 20.20-kor már otthon kellett volna lennie. A fia szólt neki majdnem fél 10-kor hogy az anyja még nem jött haza. Előbb kereste, majd elment a rendőrségre, ahol elküldték, hogy még csak másfél órája nincs otthon, várjon még, ne gondoljon a legrosszabbra, keresse tovább. Ezt tette, majd késő este kutyás rendőr találta meg.. Nem tudom te milyen 13 percről beszélsz...
A férj hazugságvizsgálatnak is alávetette magát, mert ahogy korábban írtam minden gyilkosságnál az eljárás az, hogy a családtagokat kizárják a gyanú alól. Az meg nem lehet gyanús, hogy esetleg veszekedtek a feleségével.
Ne hurcolj már meg egy embert ismeretlenül ha nem ismered a tényeket... Miért kell még jobban megalázni azt a szerencsétlen embert???
No, ha én becsekkolok a rendőrségre a halált követő 1.5 óra múlva, abból le kell vonni sok időt. Az elhatározás számít, nem a bejelentkezés.
És az elején azt hazudta, hogy a nővel szerelemben és kiegyensúlyozott boldogságban éltek, ami nem igaz. Marták egymást.
És kitörölte a híváslistát estére, aminek annyi értelme van, hogy a bejövő hívásoknál ahol nincs felvéve a telefon, az nem követhető. Én így legalább is így tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!