Kim Dzsong Un most akkor a feleségét végeztette ki?
Figyelt kérdés
Tegnap több hírekben is benne volt, hogy kivégeztette volt barátnőjét Hjon Szong Vol-t. A lenti cikk szerint azonban ez a felesége korábbi neve.
2013. aug. 30. 07:31
1/4 Shai-Hulud válasza:
Ebből is látszik, hogy mennyire nehéz, és veszélyes dolog diktátorfeleségnek lenni.
Ha szegény nem vigyáz, könnyen megrövidítik egy fejjel... :-)
2/4 anonim válasza:
Te a divany.hu-t hiteles forrásnak veszed? Nem a feleségét végeztette ki, hanem az ex-barátnőjét. A feleségét Ri Szol-junak hívják.
3/4 A kérdező kommentje:
Én nem veszek semmit hitelesnek, épp ezért kérdezem. Tudom a felesége jelenlegi nevét, pont erről is szó esik a cikkben, hogy megváltoztatták a nevét. Hjon Szong Vol-ból lett Ri Szol Dzsu.
Na most akkor kit végeztetett ki?
2013. aug. 30. 10:16
4/4 anonim válasza:
A szeretőjét végeztette ki.
A családját meg munkatáborba küldte. Bár szerintem inkább csak el tette őket láb alól. Lehet még amikor nem volt a "nagyvezér" részt vett valami orgián és el kellett hallgattatni azokat akik tudták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!