Hogy lehetne Magyarországon valami rebellió-féleséget kirobbantani?
Szerintem ne itt szervezd, mert mindjárt kivonul hozzád a TEK.
Amúgy a 2006-os nagy hőbörgés se sok mindent ért el.
Szerintem inkább dolgozni kéne.
kamupipőke!
Szerintem meg inkább takarodj el innen ;)
2006-ban nem hőbörgés volt hanem tüntetés vagy ha jobban tetszik akár forradalomnak is hívhatod...az, hogy a kedves rendőr bácsik Feri "papa" (jesszusom mit írtam :( blee mindjárt hányok) kívánságára emberekre lőttek az más kérdés..ilyenkor épp ész ember megfogja az utca követ és még mielőtt ő sérül meg megsért mást...
4-es
Neked kéne inkább menni kicsi fiú, mert már lassan fellövik a pizsit, de teljesen igazad van, az a forradalom annyira elsöprő erejű és megkérdőjelezhetetlenül hasznos volt, hogy a kormány még aznap lemondott, elmenekült és átadta a hatalmat a Fradi B-középnek, már ha jól emlékszem. Vagy nem?
7-es
Inkább próbálj meg egy hozzászólást írni a nevetséges ";)" szmájli nélkül, maradjunk ennyiben.
"kívánságára emberekre lőttek "'
Meddig fogjátok még ezeket a drámai kliséket használni? Komolyan úgy csináltok, mintha a rendőrség igazi (nem játék, gumilövedékes) fegyverrel sortüzet adott volna le a tömegre, holott csak a gumilövedékessel nevelték a focihuligánokat.
te is félre vagy vezetve :
"de volt egy pár forradalom a történelmünkben."
Az összes forradalmat a történelmünkben külföldi erők szervezték, még akkor is ha te nem is tudsz róla.
Az igazán jó emberek az ellenforradalmárok, ugyhogy reszkess, agymosott, le leszel verve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!