Köszi hogy végre valaki megérti nem az elvükkel van bajom, hanem ahogy végrehajtották. Jól mondja a srác, ha rendőrök borították volna föl az autót, vagy ha nem is ők, de ott lettek volna, és nem tettek volna ellene, minimum kirúgták volna őket, sőt még eljárás is indult volna ellenük. Jól gondold meg öcsi mibe mész bele, gondolom fiatal vagy még, lehet hogy öt év múlva olyan állásod lehetne ahova erkölcsi bizi is kell, és ha az egyszer ugrik, akkor ugrik.
2014. jan. 19. 19:55
52/64 anonim válasza:
Te is úgy beszélsz mint a tolvajok. "Hol a bizonyíték" Ha elkövetsz valamit, és bár nincs rá bizonyíték, attól még elkövetted.
2014. jan. 19. 20:00
53/64 anonim válasza:
Tudom mibe megyek bele, fiatalnak meg már nem mondanám magam.
De mondom, hogy tájékozatlan vagy. Ennyi, írták már, hogy félinfókból okoskodsz ez van.
2014. jan. 19. 20:01
54/64 anonim válasza:
ma 20:00
Okoskodhatsz, ettől még félinfókból írkálsz és rágalmazol. És főleg olyanról okoskodsz amiről kb semmit sem tudsz. Megnéztél pár videót és máris azt hiszed, hogy tudod hogyan működnek a tolvajkergetők. Gratulálok ügyes vagy!!
2014. jan. 19. 20:04
55/64 anonim válasza:
Abból mondom amit a youtube n láttam, meg amiket nyilatkoztak.
2014. jan. 19. 20:09
56/64 anonim válasza:
ma 20:09
Tudom, hogy abból mondod ezt már felfogtam. És ez alapján mondom, hogy félinfókból okoskodsz.
2014. jan. 19. 20:24
57/64 anonim válasza:
52
Nem, ez se igaz ... ha egyszer nincs bizonyíték, akkor nem követte el. Most ez olyan dolog, hogy van hulla vagy nincs hulla? ha nincs hulla, van gyilkosság vagy nincs? Ilyen alapon könnyű lenne bárkit megvádolni tök alaptalanul , csak mert te vagy valaki azt hiszi ... (most azt a magyar sajátosságot ne vegyük ide, hogy ha nincs is bizonyíték, semmi baj, majd gyártunk, de én most az elvet írtam).
2014. jan. 19. 20:42
58/64 anonim válasza:
Majdnem minden akciójuknál született ítélet. Akkor ki nem követi az eseményeket?
2014. jan. 20. 09:27
59/64 anonim válasza:
oké, van ítélet ... na de azt ugye ne kezdjük el boncolgatni h mennyire szabályszerűen születtek bizonyítékok és vallomások, azt meg főleg ne, h mennyire szabályszerűen járnak el az ilyen tolvajkergető-féle brigádok, mert ugye eleve ha nagyon számítana nálunk a jog, kapásból kizárásra kerülnének az általuk "beszerzett" bizonyítékok, hiszen azok nem szabályos úton történtek. de tudom, mit akarok, ez magyarország, igen, néha észhez kell térni...
2014. jan. 21. 13:06
60/64 anonim válasza:
Ezek a tolvajkergetők óriásiak. Ennyit nem röhögtem még, mint a posztjaikon! :D Elképesztően hatékonyak és jó a humoruk!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!