Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Kedves rendőrök vagy rendőrnek...

Kedves rendőrök vagy rendőrnek tanulók mit szóltok a tolvajkergetőkhöz? Lent link

Figyelt kérdés
[link]

2014. jan. 17. 01:53
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
55%
Ök mondták hogy mentöt kellett hivni a gyanusitottjukhoz mertmagsérült, ès ezèrt fogdán is volt valamelyik. Amikor az autot boritották. Nemtommá melyik rész. Eddig volt jó a müsor.
2014. jan. 19. 11:13
 42/64 anonim ***** válasza:

Mondom, hogy fogalom nélkül írkálsz bazki.

Azért hívtak mentőt, mert jajveszékelt az elkövető. Semmi ismétlem semmi nem bizonyítja, hogy megverték volna a csávót. Pedig vannak kamera felvételek. Ezt képes vagy felfogni???

Tehát rágalmazol! Ennyi!!

Ha ennyire fogalmatlan vagy, akkor inkább ne írkálj okoska!!

2014. jan. 19. 11:25
 43/64 anonim ***** válasza:
55%
Unom már, úgyhogy nem írok. A könnyebben megsérült kifejezést a narrátor használta a csövesre. Nem én. Engem nem zavar hogy micsinálnak, de én nem állnék be hozzájuk, mert könnyen ök is eljárás alá kerülhetnek. Csinálják úgy, hogy ne kerülhessenek.
2014. jan. 19. 12:00
 44/64 anonim ***** válasza:

Mondom, hogy fogalom nélkül írkálsz.

Attól, hogy valaki menekül meg ellenáll és a földre teperik lehet sőt biztos, hogy lesznek zúzódásai, könnyebb sérülései. De ettől még nem verték meg az illetőt. A biztonsági kamerák is rögzítették az esetet.

De ha ennyire nehéz a felfogásod, akkor téged ténlyeg csak sajnálni lehet.

2014. jan. 19. 12:59
 45/64 anonim ***** válasza:
55%
A youtube n rajta van amit mondtam. A srác is elismeri hogy hónapokig házi őrizetben voltak, mert eljárás alá kerültek. http://www.youtube.com/watch?v=-PAOqO9O0N0
2014. jan. 19. 16:58
 46/64 anonim ***** válasza:

És ez hol bizonyítja a te állításodat mely szerint megvertek valakit???

Sehol, ennyit erről! Szóval továbbra is ott tartunk, hogy rágalmazod őket.

2014. jan. 19. 17:03
 47/64 A kérdező kommentje:
még jó h a rendőröknek írtam ki a kérdést
2014. jan. 19. 17:03
 48/64 anonim ***** válasza:

"de én nem állnék be hozzájuk, mert könnyen ök is eljárás alá kerülhetnek. "

Igen, üljél otthon és nehogy tegyél valamit azért, hogy jobb legyen a közbiztonság. Ők legalább tesznek te meg idejössz rinyálni. De ha ellopják valamidet, akkor se fordulj hozzájuk, hogy tudnak-e segíteni!

Sajnos ilyen világ van, hogy egy csöves beszól valamit és egy gyökér idióta rendőr miatt háziőrizetbe kerülnek, mert a rendőrök annyira nyomorékok, hogy még a felvételt sem nézték meg először.

De ahogy írták már neked olyanba okoskodsz bele, amiről egyébként fogalmad sincs. Maradj otthon ne is menj ki az utcára ha nem muszáj, minthogy elfordítsd a fejed ha valakivel történik valami, csak azért, hgoy nehogy neked egy kicsit rossz legyen. Szánalom komolya .jobb lesz mindenkinek ha otthon maradsz.

2014. jan. 19. 17:10
 49/64 anonim ***** válasza:
60%

Már ne is haragudj 64%, te mit tettél eddig a lopások megakadályozására? Tagja vagy-e a csapatnak? Milyen jogon bírálod a rendőrséget?

Az tény, hogy jó pár dolgot elcsesztek, és nem is az elején, hanem már volt benne gyakorlatuk. Én ezt utána el is mondtam nekik, hogy ha már megtörtént, nem kellett volna videót csinálni belőle.

Nekik is, mint a rendőrnek, tisztának kell maradni, amit csak egyszer lehet eljátszani. Ha ők ezt, mint hivatalos személy csinálták volna meg, akkor soha többet nem dolgozhatnának hivatalos személyként.

Én egyet értek az 54%-os hozzászólóval, és van közöm mint a rendőrséghez, mint a tolvajkergetőkhöz. Nem az volt a megoldás, amit csináltak, és ezt sohasem fogja levakarni magáról az, aki ott volt.

Ezért kell előbb gondolkozni, és utána cselekedni. Ők azt hitték, ez még belefér, már jó kapcsolatban vannak a rendőrséggel, de bűncselekmény esetén kötelessége minden rendőrnek eljárni.

2014. jan. 19. 18:06
 50/64 anonim ***** válasza:

Én csak azokat a rendőröket bírtáltam akik ott jártak el abban az esetben. Amúgy meg írtam korábban, hogy segítettem már az egyik akcióban és idén többen is fogok.

Bűncselekményről meg ne beszéljünk már. Hol a bizonyíték?

Érdekes, hogy a bűnözőket szabadon engedik őket meg háziőrizetbe teszik, mert állítólag veszélyesek. Vicc.

2014. jan. 19. 18:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!