Az meg, hogy becsöngetnek mióta rátöröm az ajtót valakire??
Annyira szánalmas az itteni vergődésed.
Le merem fogadni, hogy te is valami tolvajféle vagy és nem tetszik, hogy valaki tesz is az ellen, hogy te mindenkit meglopj.
2014. jan. 18. 20:41
32/64 anonim válasza:
Jó az autót tényleg felborították. Ez igaz, de a többi csak kötözködés.
Szóval kit vertek meg? Miért enm csukták le őket ha tényleg megvertek bárkit is??
Egyre biztosabb, hogy te is valami bűnözőféle vagy és ezért ellenzed amit csinálnak.
2014. jan. 18. 20:45
33/64 anonim válasza:
Ugye előbb még azt mondtad hogy autót sem borítottak, most meg már belátod. Ugyanabban a részben a csövest verik meg. Ha csak lefogták volna ahogy a csávó állította, akkor nem kapcsolták ki volna a kamerát. Ha egy háztömb vmelyik lakásában van a tolvaj, az összes lakás tulaját nem gyanúsíthatják meg Rágalmazás. Törvényes keretek között jó ötlet volna, de előbb-utóbb őközülük lesznek a vádlottak majd meglátod
2014. jan. 18. 20:54
34/64 anonim válasza:
Nem lekapcsolták a kamerát, hanem lefoglalta a rendőrség te szerencsétlen. Annyira szánalmas a vergődésed.
Mikor mész megint lopni?? Attól tartasz, hogy téged is elkapnak? Remélem.
Ha megverték volna ahogy te állítod, akkor le is csukták volna őket. Tudod vannak biztonsági kamerák azokat nem kapcsolták ki azokon is rögzítve lett az akció.
De te annyira szánalmas vagy. Ezek után tuti, hogy valami bűnözőféle vagy. Remélem elkapnak.
2014. jan. 18. 21:39
35/64 A kérdező kommentje:
ne beszéljetek már ilyen csúnyán egymással mert ez ront szerintem az adott szervezet megítélésén is ellehet ezt mondani szépen is ha meg tudod mi igaz és bizonyítani is tudod megvan az erkölcsi fölényed nem kell pluszba szerintem hozzá más semmi
2014. jan. 18. 22:12
36/64 anonim válasza:
Ez jellemzö. Ha nem tetszik a kommentem, egyböl engem is tolvajnak tituálsz. Nem arról van szô hogy a tolvaj pártját fogom, hanem arról hogy könnyen ök is a vádlottak padjára kerülhetnek, rongálás, testi sértés, garázdaság miatt.
2014. jan. 19. 04:18
37/64 anonim válasza:
ma 04:18
Igen ez benne van a pakliban, hogy valamiért feljelentik őket. Mondjuk az autó borításért. DE!!! Vedd már észre magadat, hogy te rágalmaztad őket, mert okoskodsz itt, ezért meg téged lehetne feljelenteni.
Akkor te most miben is vagy különb?? Ja, hogy semmiben.
2014. jan. 19. 09:42
38/64 anonim válasza:
Ráadásul az sem jut el az agyadig, hogy a tevékenységük nem ebben a 15 videóban van benne. Ennyit erről, felületes vagy.
2014. jan. 19. 09:43
39/64 anonim válasza:
Nem rágalmaztam, mutatták hogy boritják az autót. Ezen jót röhögtem, de ha kapnak egy párszázezres bírságot mondjuk, akkor ök nem biztos hogy röhögni fognak. Az alapötlet jó lenne, de úgy kellene csinálni, hogy ök ne legyenek vádolhatóak.
2014. jan. 19. 09:49
40/64 anonim válasza:
Többször azt állítottad, hogy megvertek valakit, erre bizonyítékod semmi. Az meg már kimeríti a rágalmazás fogalmát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!