Ez mit jelenthetett?
Most este voltam futni a lakóhelyemen. Viszonylag csendes környék, nem nagy forgalommal. Mivel a járda nem folyamatos, hol az út egyik felén, hol a másikon halad és elég rossz állapotban is van, így az út jobb szélén futottam egy szakaszon. Pont mögülem jött egy rendőrautó, lassan elment mellettem, aztán amikor lehagyott, felgyorsított és közben a vészvillogóval villogott egyet.
Azt tudom, hogy nem feltétlen jó ötlet az úton futni, ha járda is van, ráadásul másik oldalon lett volna szabályos, de volt rajtam emiatt fényvisszaverős szalag a lábamon. Mit jelezhetett a villogással? Az előbb leírtakra akarta felhívni a figyelmem vagy esetleg csak az tetszett neki, hogy sportos lányt látott?:D Megbüntethetett volna? Futás közben igazolvány sincs nálam, mert nem tudom eltenni, akkor mik lehettek volna a következmények?
5-50eFt helyszíni bírság.
Vagy köszönt, vagy figyelmeztetett, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!