Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Átvertek aprod.hu-n. Mit tegyek?

Átvertek aprod.hu-n. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mobiltelefont cseréltem mobiltelefonra aprodon egy illetővel. Megegyeztünk, hogy egyszerre adjuk fel mindketten. Fel is adtuk, másnapra mindketten megkaptuk a telefonokat. Kibontottam, kapcsolnám be, de tök süket. Írtam neki, hogy rossz, nem kapcsol be, válasza volt, hogy kizárt, mert nála müködött. Erre írtam neki, hogy csak van valami, mert bekapcsolásra nem reagál, ellenben a töltést veszi. Erre jött a válasz, hogy ő videóra vette, ahogy kipróbálja a telefont, majd becsomagolja, és megcímezi a nevemre. Állitása szerint ezt ő mindig megcsinálja, ha postán keresztül üzletel. El is küldte a videót, valóban így volt, nálam mégsem jó. Időközben megnéztem, és látszik hogy a bekapcsológombnál van eltörve valami, azért nem lehet bekapcsolni. Tehetek ez ügyben feljelentést. Kb 40ezer forintról van szó.

2014. jan. 6. 08:24
1 2
 11/14 anonim válasza:
már bármilyen telefonrol letölthetö video,nem hiszem hogy ennyi az iq-d
2014. jan. 7. 09:19
 12/14 anonim válasza:
2014. jan. 7. 09:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja persze, pontosan van mindig egy másik terméke abból amit elad? Ennek nincs átverés szaga, a posta baszarintotta el.
2014. jan. 7. 21:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam hogy saját,de rokonoknak,baráti társaságban bárkinek lehet ugyan olyan. Hidd el aki át akarja verni a másikat,mindenre képes,és mint tudjuk elég sokan csinálják ezt.
2014. jan. 8. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!