Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Az ilyen tohonya, idióta...

Az ilyen tohonya, idióta "rendőröket" miért nem rúgják ki?

Figyelt kérdés

Nem provokációnak szánom, de komolyan nem értem.

Volt már pár ilyen dolgunk, ismerősöméknek is.

És rendszeresen az volt ugyanattól a pár rendőrtől, hogy "nem tudunk semmit se tenni", "majd lesz valahogy", "sajnos nem tudunk segíteni". Nem csak pár ilyen, hanem sok. Megértem, hogy nincsenek jól megfizetve, de könyörgöm az a munkájuk, hogy megvédjék az embereket...ismerősömékhez betörtek, kijöttek a rendőrök, vakargatták a micsodájukat, majd közölték, hogy kevés a bizonyíték, ők tehetetlenek.

Van ismerősünk a rendőrségnél (másik település és megye), ő pl tehetséges, nincs is rá panasz, tisztességesen végzi a munkáját. De az olyanokat, akik az elkövetőt védik, akik lusták a kisujjukat is megmozdítani., akik már csak akkor hajlandóak kijönni, amikor vér folyik MIÉRT nem rúgják ki a fenébe?

Kinek hasznosak az ilyenek?

Volt egy néni is itt, akihez betörtek, a rendőr meg annyit mondott, hogy szereltessen még1 zárat az ajtóra....

2014. jan. 1. 19:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Térfigyelő kamera is felvette, a rendőrség meg nem foglalkozott vele, mondván a megvert illető biztos provokált, és amúgy sem találnák meg a tettest...."

Csak arra lennék kíváncsi, hogy ezt honnan tudod? Láttad a felvételt? Te beszéltél a rendőrrel? Netalán az mondta akit megvertek?

Mert azt erősen kétlem, hogy bement feljelentést tenni, kezében a látlelettel - mivel tudod, hogy 8 napon túli- és elküldték a rendőrök. Ez azért a mai de még a régi világban is hihetetlen lenne. Ha engem elküldenének mennék máshova, ha feljelentést akarok tenni.

2014. jan. 3. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!