Internetes átverés áldozatai! Feljelentést követően milyen eredménye lett az ügyeteknek? Sikerült visszakapnotok a pénzt?
Aprod.hu-n vertek át. Telefont vásároltam volna. Az összeg felét utaltam előre azzal az indokkal, hogy utána elküldi a telefont, én átnézem minden rendben van-e vele ezután elutalom neki utólag a fennmaradó összeget.
Még aznap bankból utaltam, de mai napig azt állítja nem érkezett meg a pénz. Ennek 9napja(vegyük le a vasárnapot és az ünnepnapokat) 4napon nyitva voltak a bankok és neki érdekes módon még mindig nem érkezett meg.
Ez már egész biztos, hogy át akar verni.
Hétfőn megteszem a szükséges lépéseket.
Akik már sajnos jártak így, azoknak sikerült visszaszerezniük a pénzt? Hogy zajlott le az egész rendőrségi ügy?
Előre is köszönöm a segítséget!
Nem, nem én akartam iphone-t venni.
Nekem elég annyi, hogy fizesse vissza a pénzem és felejtsük el egymást örökre!
Nem fogja, és te nem tudsz tenni semmit se. Mivel polgári peres uton tudod csak behajtani, az meg 3 év.
2 hónapja írta valaki, hogy 4 év után nyert, csak addigra a fickó se állás, se semmilye nem volt így nem tudtak tőle elvenni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!