Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ezért most mit fogunk kapni?...

Ezért most mit fogunk kapni? (SOS LENT)

Figyelt kérdés
Egyik haverom pénteken összetört egy boros üveget én vettem neki a bort kihivták a rendöröket .. és ma kimentek hozzá és holnap ide is jönnek
2013. dec. 17. 00:02
1 2
 11/13 kovpet ***** válasza:

18 alattinak nem szabad eladni alkoholt. De neki venni nem tilos, ezért nem kapsz semmit.

A garázdaság az más, azt ráverhetik. Rád nem, mert te nem csináltál semmit.

Persze sok függ attól, hogy ki mit állít és mit bizonyít.

Ebből nem lesz semmi komoly dolog.

2013. dec. 17. 10:06
 12/13 Agent Cooper ***** válasza:

Miután az üvegtörésre közterületen került sor, ami másokban félelmet, riadalmat kelthetett, ezért garázdaság miatt indulhatott eljárás. A kérdés csupán az, hogy a szabálysértési vagy a bűncselekményi alakzat miatt indult az eljárás.

Sajnos a rendőrök szeretnek az ilyen ügyekből bűncselekményt kreálni, mert így tudják javítani a bűnügyi statisztikát.

2013. dec. 17. 10:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdező ! A haverod a teli üveget törte össze vagy az üreset ? Egy-egy zenés hétvége során én is szoktam találkozni összetö9rt üvegekkel az utcán,de mellette piával nem. Egyébként írtóra csípem az üvegeket mikor kerékpárral közlekedek!
2013. dec. 18. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!