Mit tegyek, ha hamisan feljelentettek, lezárták, de még mindig a rendőrséget uszítja a feljelentő ellenem?
szóval a munkaerő közvetítőm anno berakott egy helyre, ahonnan nem akartam eljönni, mert korrekt, jól fizető, de ő be akart rakni máshova dolgozni, ezen összevesztünk, elkezdett zsarolni, ez mellett folyamatosan a magánéletembe tiport( a facemet nézegette, számonkért, amikor letiltottam, hogy ne lehessen látni az ismerőseim), mert össze akart velem jönni, csinált egy céget a nevemben. mennem kellene a számlákkal a könyvelőhöz, ő nem adja ide a számláimat, így én nem adom vissza a mobilját, amit kontakttartás miatt vett, hogy olcsón hívjuk egymást.
nos nagy nehezen leráztam az életemből.
erre feljelent a mobil miatt. a rendőrök kerestek ismerősnél, munkahelyen, ahonnan ezért ki is rúgtak , szóval magyarán zaklattak, erre elmondtam, hogy én kaptam azt a mobilt, nem vagyok köteles visszaadni, nem loptam, stb. erre az ügyet lezárták. de erre megint hívnak, hogy lenne még kérdésük mégiscsak hozzám(gondolom a közvetítő járt a nyakukra, hogy ne hagyjanak békén) ügyvédre nincs pénzem, feljelenteni nemigen akarom zaklatásért, mert külföldről van szó és annyira nem vagyok képben a nyelvvel, és nem akarok vele találkozni és ha feljelentem, lehet muszáj lesz, stb
valakinek ötlete? vagy forduljak a magyar rendőrséghez? mert azok ugyan miért segítenének?
mit tegyek? help
amúgy meg nem tudom miért védesz olyan embert, aki mást kihasznál, átver, bemocskol, meg sorolhatnám és miért pont a másik fél ellen támadsz.
ha te kapnád az életben azt, hogy pl a munkáltatód kikezd veled, a feletteseinek hazudik rólad, rontva a hírneved, zsarol, kirúgat a munkahelyedről, nem adja oda a saját hivatalos dokumentumaidat, és még fel is jelent, látnád e magad akkor, miket írsz most.
Hát barátom téged rendesen megsz_pattak :DDD
Bocs de röhögnöm kell a bénaságodon.
Bár mindenki saját kárán tanul, de azért ez akkor is gáz.
Örülj, neki, hogy nem egy haldokló teljesen eladósodott cég került a nevedre amit életed végéig fizethettél volna.. :) talán még "olcsón" megúsztad.
Keress fel egy magyar származású német ügyvédet, mert teljesen más a két ország jogrendszere és a szimpla magyar ügyvéddel nem mész sokra.
nem teljesen más, majdnem totál egyforma a jogrencerünk.
a rendőrség semmit nem tud vele kezdeni, mert egy állítás, szemben egy tagadás, szerződés, tanuk nincsenek.
és itt is, ott is feljelenthetném becsületsértésért, zsarolásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!