Mit tegyek, ha hamisan feljelentettek, lezárták, de még mindig a rendőrséget uszítja a feljelentő ellenem?
szóval a munkaerő közvetítőm anno berakott egy helyre, ahonnan nem akartam eljönni, mert korrekt, jól fizető, de ő be akart rakni máshova dolgozni, ezen összevesztünk, elkezdett zsarolni, ez mellett folyamatosan a magánéletembe tiport( a facemet nézegette, számonkért, amikor letiltottam, hogy ne lehessen látni az ismerőseim), mert össze akart velem jönni, csinált egy céget a nevemben. mennem kellene a számlákkal a könyvelőhöz, ő nem adja ide a számláimat, így én nem adom vissza a mobilját, amit kontakttartás miatt vett, hogy olcsón hívjuk egymást.
nos nagy nehezen leráztam az életemből.
erre feljelent a mobil miatt. a rendőrök kerestek ismerősnél, munkahelyen, ahonnan ezért ki is rúgtak , szóval magyarán zaklattak, erre elmondtam, hogy én kaptam azt a mobilt, nem vagyok köteles visszaadni, nem loptam, stb. erre az ügyet lezárták. de erre megint hívnak, hogy lenne még kérdésük mégiscsak hozzám(gondolom a közvetítő járt a nyakukra, hogy ne hagyjanak békén) ügyvédre nincs pénzem, feljelenteni nemigen akarom zaklatásért, mert külföldről van szó és annyira nem vagyok képben a nyelvvel, és nem akarok vele találkozni és ha feljelentem, lehet muszáj lesz, stb
valakinek ötlete? vagy forduljak a magyar rendőrséghez? mert azok ugyan miért segítenének?
mit tegyek? help
'"ostoba.., ne csodálkozzon, hogy átverik, legokosabb, ha visszamész.."
ezek nem tanácsok.
köszi az eddigieket.
"és VAN nyelvtudásom, hányszor írjam már? de bíróságra pl nem mennék vele!"
EZ AZ, ami NEM számít nyelvtudásnak!!!!
Az, hogy tudsz esetleg köszönni, nem nyelvtudás, meg az sem, ha tudsz a boltban venni valami ennivalót!!!!
Elöször kell RENDESEN megtanulni a nyelvet, és csak utána kezdeni munkát keresni.
Akkor nem vagy rászorulva közvetítöre, és nem tud ilyen módon átverni.
Egyébként ha még mindig keres a német rendörség, akkor lehetséges, hogy a telefon is az illetö nevén van, és aláírtad, hogy csak kölcsönadta, amíg neki dolgozol. Így az lopásnak számít, hogy elhoztad és nem adtad vissza neki.
Tehát ne lepödj meg, ha a végén elítélnek és igen jelentös összegü büntetést kell fizetned!!!!
ezzel a német nyelvtudásommal tettem vallomást! szóval de van, nyelvtudásom!!!
le is zárták!!! a német rendőrök is ki vannak akadva ezen az emberen!
és érdekes itthon sem könnyű melot találni a fene nagy magyar nyelvtudással!különben nem lenne munkanélküliség, meg munkaügyi központok!!
és hidd el, ezután közvetítő nélkül dolgoztam kint!
menj a rossz indulatoddal máshova! megköszöntem a részvételed!
és a büntetendő pont az, amiket ő csinál:
hamis vád alapján feljelentés, zsarolás, rágalmazás, meg még ami nem jut eszembe minden pontban büntetendő ez az ember!
" jobb, ha teszek feljelentést ellene, becsületsértésért, rágalmazásért, zaklatásért ott németben."
Ha annyi pénzed van, akkor tegyél - de azt tudnod kell, hogy Németországban (és NEM németben!!!) is az fizeti a per költségeit, aki veszt, és az több tízezer euró símán lehet, illetve ha kiderül, hogy az állitásaid nem igazak vagy nem bizonyíthatóak, akkor te leszel rágalmazásert és hitelrontásért elítélve.
már tettem feljelentést az életben, semmi nem került semmibe.
én nem tudom hogy tudsz ilyen vérmes hangulattal élni, mert látom minden nap agresszív vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!