Kb.2-3 hete elküldtem trágár módon csúnyán vkit fb-on a francba, álnéven, ebből szerintetek lehet ügy? Egy rendőr ismerősöm szerint ez a dolog 0. IP lenyomozás szerintetek lehet?
Még egy kérdés...ha valaki ilyenkor esetleg ügyvédet fogad..pl. polgári per indítása esetén, akkor ez mikor derülhet ki?
Ajjj...pedig én nem akartam semmi ilyesmit..:((
Csak attól félek, hogy elvisz a rendőrség...meg ilyenek..:/, de tényleg nem fenyegettem meg, csak nagyon csúnyán elhordtam minden sz*rnak....:/
Oké, megpróbálok már nem erre gondolni.
Jó lenne, ha megtanulnád te is, meg mindenki, hogy az internet korában nincs olyan, hogy ismeretlenül. A hivatalos szervek bárkinek a személyazonosságát kiderítik. A profi hekkereknek is csak ideig-óráig sikerül elbújniuk, lásd a híreket.
Úgyhogy javaslom, hogy senkinek ne mondj olyat neten keresztül, amit szemtől-szembe nem vállalnál, mert csak neked lesz bajod belőle. Remélem, megtanultad a leckét.
Emberileg meg azt tudom tanácsolni, hogy ha ennyire megbántad, akkor állj eléje és kérj bocsánatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!