Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Kb.2-3 hete elküldtem trágár...

Kb.2-3 hete elküldtem trágár módon csúnyán vkit fb-on a francba, álnéven, ebből szerintetek lehet ügy? Egy rendőr ismerősöm szerint ez a dolog 0. IP lenyomozás szerintetek lehet?

Figyelt kérdés

#IP cím #lenyomozás #facebook trágár üzenet
2013. okt. 23. 13:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés...ha valaki ilyenkor esetleg ügyvédet fogad..pl. polgári per indítása esetén, akkor ez mikor derülhet ki?

Ajjj...pedig én nem akartam semmi ilyesmit..:((

2013. okt. 23. 15:20
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan. Bunkó voltál, de fejezd be a hisztit! Semmi nem lesz, ha lenne is akkor is békítés, bocsánatkérés blabla. Nem foglalkoznak ilyesmivel. Ha bánt akkor keresd meg, valld be te voltál, kérj elnézést és ennyi. Utálni fog, de megnyugszol. De mondom ne parázz már, nem foglalkozik az se vele, max minden utolsónak elhord és ennyi.
2013. okt. 23. 15:35
 13/18 A kérdező kommentje:

Csak attól félek, hogy elvisz a rendőrség...meg ilyenek..:/, de tényleg nem fenyegettem meg, csak nagyon csúnyán elhordtam minden sz*rnak....:/

Oké, megpróbálok már nem erre gondolni.

2013. okt. 23. 15:37
 14/18 A kérdező kommentje:
Na meg, hogy IP címet lenyomoznak...és akkor kivonul a rendőrség....olyan cikis lenne ez az egész...komolyan többet ilyet 10000% h. nem fogok csinálni, nagyon rossz érzés és meg is bántam már 1000xer!
2013. okt. 23. 15:39
 15/18 A kérdező kommentje:
Akkor nem lehet ebből polgári per, meg ilyen ügyek? Nagyon nem szeretném komolyan..:(
2013. okt. 23. 15:42
 16/18 anonim válasza:
100%
Ha ez miatt börtönbe kerülnének az emberek akkor a faluk/városok kihaltak lennének és a bórtönök meg zsúfolva.
2013. okt. 24. 21:40
 17/18 anonim ***** válasza:
70%
Sztm te fogyatékos vagy b&zdmeg :D menj add föl magad a rendőrségen,még megsajnálnak,és hazaengednek looooooooool
2013. okt. 24. 21:41
 18/18 anonim ***** válasza:

Jó lenne, ha megtanulnád te is, meg mindenki, hogy az internet korában nincs olyan, hogy ismeretlenül. A hivatalos szervek bárkinek a személyazonosságát kiderítik. A profi hekkereknek is csak ideig-óráig sikerül elbújniuk, lásd a híreket.

Úgyhogy javaslom, hogy senkinek ne mondj olyat neten keresztül, amit szemtől-szembe nem vállalnál, mert csak neked lesz bajod belőle. Remélem, megtanultad a leckét.

Emberileg meg azt tudom tanácsolni, hogy ha ennyire megbántad, akkor állj eléje és kérj bocsánatot.

2013. okt. 25. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!