Mitől lesz egy rendőr jó rendőr? Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie? Egyáltalán mi az okok visznek rá valakit, hogy rendőr legyen az illető?
Ha a fizetés a fő szempont, akkor ne legyél rendőr. Ez nem munka, ez hivatás. Bírnod kell hogy nincs szenteste, szülinap, behívhatnak hajnali 3 kor is. Bírnod kell a sok törvényi szabályozást, hogy a kis cigány tolvajnak több joga van mint neked és a rengeteg papírmunkát. Mindezt iszonyatosan kevés pénzért. Netto 120 ezer forint. Szerintem nevetségesen alulfizetettek. Aki ezt bírja az a jó rendőr.
Nem vagyok rendőr, csak én is már utánajártam a dolgoknak. Remélem egy rendőr megtudja erősíteni, amiket leírtam.
A rendőrség szemében akkor, ha agyon bünteted a népet, mert minden statisztikára megy és semmi mással nem foglalkozol. Az emberek szemében a "jó" rendőr alapvetően az aki a közbiztonságra és a bűnözés megelőzésére figyel és az a fontos neki. A rendőrségnél viszont pont ez a rossz, mert a kis utcákban járőrözve nincs elég büntetés!!
Na ezért megy el az a maradék rendőr is. Megnézheted, hogy 30 év feletti rendőr nem igazán van már az utcán.
Szerintem minden rendőr, az őrmestertől a tábornokig, a közlekedésitől a életellenes nyomozóig, akkor jó rendőr, ha betéve tudja a vonatkozó jogszabályokat, és be is tartja őket.
Annyi ártatlan ember életét szarták már el, és annyi nyakig sáros ember úszta már meg a büntetést amiatt, hogy a hatóság képviselője nem ismerte, vagy sz@rt betartani a törvényt, hogy az döbbenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!