Miért hallgatnak a soroksári gyilkossággal kapcsolatban? Meg lett a tettes/tettesek?
Kiderült kik voltak vagy ki volt? Miért nem beszél róla a sajtó?
Nagyon nagy a csend... Miért?
1. Fingjuk sincs semmiről
2. Nagyon is sokat tudnak, akár konkrétan de a nyomozás miatt még titkolóznak
Ez a két lehetőség van. Őszintén remélem a második lesz....
Ahhoz képest, hogy elég nagy sajtó visszhangja volt nyilvánvalóan, olyan hirtelen elült az ügy. Na most remélhetőleg nem a választások miatt, mert, hogy az is szóba került, hogy ha megint "sötétek" az elkövetők, akkor az a szélsőséget erősíti így fél évvel a választások előtt.
Lehet baromság, és szó sincs erről, de valamiért nagyon nagy a csend, az elég valószínű, de inkább egyértelmű, hogy el lett kussoltatva a teljes magyar sajtó. Kérdés az hogy MIÉRT?
Szerintem holtpontra jutottak, mint a 14 évesen a diszkóból hazatérve meggyilkolt kislány esetében.
Nem is csoda!
Se pénz, se ember, se sürgetés nem érkezik a nyomozócsoporthoz, mert a sértett családja nem az uralkodó mutyi osztályba tartozik.
Majd három nappal az elévülés előtt meglesz a gyilkos - fejfája az Új Köztemetőben.
Nem. Az áldozat telefonjáról volt szó, hogy megtalálták valakinél. Na de hozzá valahogy el kellett jusson a telefon, még ha a sarkon vette is valakitől.
(Logikusan, ha a saját telefonját találták volna meg a tettesnek, akkor az olyan - majdnem - mintha a személyijét hagyta volna ott.)
Azt nem értem, hogy a férjét sokadjára hallgatták ki, de elvileg ő a gyerekkel együtt otthon volt. Innentől kezdve a gyerek igazolhatja a férjet. Akkor miért nem zárták ki eddig?
Nagyon furcsa ügy, és az is hogy ilyen nagy a csend. Az elmúlt hasonlóan brutális esetekben sokkal tovább tartott a sajtó visszhang. Igaz a tettesek ott hamarabb meg lettek.
Eltelt 1,5 év és még nincsen(ek) meg az elkövet(ők).
Ebből látszik hogy nem "aluliskolázott" követte el a gyilkosságot. Itt egy előre kitervelt, megtervezett gyilkosságról lehet szó. Pontosan tudták szerintem hogy akkor ott fog lesz, az áldozat heti több alkalommal futotta végig az útvonalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!