Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogy kerülnek be a rendőrök...

Hogy kerülnek be a rendőrök egy rendőrkapitányságra?

Figyelt kérdés
Pl: egy rendőrkapitányság a saját körzetében végzett rendőröket MIND felveszi, vagy ott is korlátozva van a létszám? Vagy van valami teszt?
2009. nov. 8. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Általában úgy van h aki oda szeretne kerülni az megkeresi a kapitányt és szól, de elég gyakran megesik az h nicns hely és ilyenkor menni kell pestre:)
2009. nov. 8. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Akkor kérdeznék, ha valaki ért hozzá. A párom Pesten él, én is. Elvégzi a rendőr szakközepet. Mekkora eséllyel kaphat bp-n munkát? Ugye nagy eséllyel? :S Nem lenne jó, ha vidékre kéne mennie :(
2009. nov. 9. 02:27
 3/7 anonim ***** válasza:

pesten tuti kap, ott van a legnagyobb hiány:)

szal ne parázz;)

2009. nov. 9. 13:41
 4/7 A kérdező kommentje:

köszi

tehát akkor vidéken nem tuti a hely?

2009. nov. 9. 18:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Amikor én végeztem a suliban szinte mindenkit Pestre vezényeltek, de ez 5 éve volt. Ahogy hallom azóta is megvan ez a "jó" szokása a rendőrségnek. Még mindig sokakat pestre helyeznek.

Amúgy mikor felszerelsz oda tesznek ahova épp ember kell. Én sem oda kerültem ahol gyakorlaton voltam, hiába volt ismerősöm. Ráadásul én jól megszívtam, a lehető legszarabb helyre tettek.

Úgyhogy az esély "fifti-fifti".

2009. nov. 10. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen vidékre elég nehéz bekerülni, én 2008ban végeztem a miskolci suliban, abban az évben borsod és szabolcs megye egy darab embert nem fogadott,vagyis fogadott volna csak nem engedték...

szal mindenki aki akart egy fél év késéssel mehetett haza mert annyi ideig visszatarthatnak az áthelyezési beadásának idejétől

2009. nov. 10. 20:58
 7/7 anonim válasza:
Bemennek.
2010. ápr. 19. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!