Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ilyenkor jár börtön? (Részlete...

Ilyenkor jár börtön? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy kinnt voltunk a FTC-Diósgyőr elleni mérkőzésen.A "K" szektorba voltunk majd miután kirobbant a 16-osban a balhé odamentünk szétnézni, hogy mi történt

/történik.

NEm csináltunk semmit csak egy helyben álltunk, de készült rólunk egy fotó, hogy állunk.Ezt tegnap láttam meg a BRFK honlapján ma meg a TV2 híradóba.

Holnap bemegyek feladni magam a biztonság kedvéért és tisztázni, hogy semmit nem csináltam.

Ilyenkor elrendelhetnek bírósági tárgyalást?

Milyen büntetésekre számíthatok?

2009. nov. 5. 20:33
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
79%

attól hogy feladod magad, még ugyanolyan gerinctelen maradsz. sőt!

miért kell a rendőröket megdobálni? ők a dolgukat végzik, azaz a rendet tartják fenn. ha nem lennének ilyen idióták, mint te, meg a haverjaid, akkor nem kéne az adófizetők pénzén ennyi rendőrnek a készenlétért meg a túlóráért fizetni. én személy szerint úgy sajnálom a rendőröket, meg a hozzátartozóikat.

elképzelem, hogy az én férjem vagy apám állna ott, és ilyen gercintelen férgek kővel hajigálják őket. ők bántottak titeket te szerencsétlen?

2009. nov. 6. 11:13
 32/37 anonim ***** válasza:
78%

Remélem a gatyád is rámegy erre a sztorira és nem lesz több pézed jegyet venni.

Ha kaptál volna egy maflást gumibottal, most te lennél legjobban felháborodva. De téged senki nem bántott, hogy lehetsz ennyire hülye. Remélem bent megkapod a megadét.

Amúgy tényleg az ilyen erőfitogtató, szarjankó apucikedvence hülyegyerekek miatt van leírva a magyar foci, nameg a fradi. Pedig régen még lehetett jó meccsre járni, ma meg az ember inkább kerüli ezeket, mert félti a saját testi épségét az ilyen majmok miatt.

Igazán büszke lehetsz magadra! Csak szegény szüleidet sajnálom, hogy ilyen "jólnevelet" gyerekük van.

2009. nov. 6. 14:13
 33/37 A kérdező kommentje:

ne engem minősítsetek, mert nem rólam van szó.

csak úgy írtam meg.nem fogom megadni a haverom személyazonosságát, de szerintem elég baj neki, hogy tök be van szarva, hogy mi lesz.

2009. nov. 6. 14:38
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
:)))) ezt kár volt írnod... az ilyesmit az elején szokták, hogy 'van egy haverom, és bajba került...'. legalább ne nevettesd ki magad így a végére.
2009. nov. 6. 15:22
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
jó kis kamu :D csak kár hogy nem hihető! és egy dolgot mondanék neked: te tetves, rühes, köcsög, legalja, paraszt, roha.dék, lábtörlőnekvaló, mocsadék, egyrészt a kur.va anyás, másrész add fel magad!
2009. nov. 6. 16:59
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig otthon vagy?

Vagy a haverod már feladta magát?

Nagy dumagép vagy, Te is, mint a haverod!

2009. nov. 6. 17:14
 37/37 anonim ***** válasza:
0%

ne parázzál, a sok fogyatékos meg had nyomja a süket dumát.

Ezért nem kapsz semmit fölösleges is bemenni.

2009. nov. 16. 02:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!