Ilyenkor jár börtön? (Részletek lent)
Az a helyzet, hogy kinnt voltunk a FTC-Diósgyőr elleni mérkőzésen.A "K" szektorba voltunk majd miután kirobbant a 16-osban a balhé odamentünk szétnézni, hogy mi történt
/történik.
NEm csináltunk semmit csak egy helyben álltunk, de készült rólunk egy fotó, hogy állunk.Ezt tegnap láttam meg a BRFK honlapján ma meg a TV2 híradóba.
Holnap bemegyek feladni magam a biztonság kedvéért és tisztázni, hogy semmit nem csináltam.
Ilyenkor elrendelhetnek bírósági tárgyalást?
Milyen büntetésekre számíthatok?
ha valaki feldob jobban megszivod
menj be elmész 1-2 tárgyalásra oszt jocakát
elötte kihalgatás van
engem is bevittek az egyik tüntetésről nem tudtak bizonyitani semmit
el tudom képzelni szegény ártatlan kérdezőt. ő csak álldogált, egy verekedés kellős közepén. jobban mondva ott se volt, de odament "szétnézni". a végén meg csak úgy a játék kedvéért megdobálta szegény rendőröket.
öcsém, remélem ELKAPNAK ÉS A KOZMA UTCÁBAN ROHADSZ ÉLETED VÉGÉIG!
ilyen erőszakos semmittevők miatt züllik már minden ebben az országban. (és nemcsak ebben az országban sajnos).
Gratulálok, Te szar!
Rendőröket kövekkel dobálni messziről? Nagyon kemény!
Mentél volna inkább oda hozzájuk, hagy zúzzanak le a gumibotjaikkal!
Itt csak balosok írnak válaszokat???? Jézusom..
Majd írd le mi volt, engem érdekel.
Börtön viszont száz százalék,hogy nem jár. Nyugodj meg.
balosok? Mert attól leszel jobbos, hogy játszod az agyadat meg rongálsz? balfsz!
egy jobb(ik)os.
nemtudom miért kell lehurrogni.
elkövettem egy hibát a népligetben, hogy beálltam a többiek közé dobálózni.
önként ma reggel 8-kor feladom magam, tehát ne mondja senki, hogy gerinctelen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!