Ilyenkor jár börtön? (Részletek lent)
Az a helyzet, hogy kinnt voltunk a FTC-Diósgyőr elleni mérkőzésen.A "K" szektorba voltunk majd miután kirobbant a 16-osban a balhé odamentünk szétnézni, hogy mi történt
/történik.
NEm csináltunk semmit csak egy helyben álltunk, de készült rólunk egy fotó, hogy állunk.Ezt tegnap láttam meg a BRFK honlapján ma meg a TV2 híradóba.
Holnap bemegyek feladni magam a biztonság kedvéért és tisztázni, hogy semmit nem csináltam.
Ilyenkor elrendelhetnek bírósági tárgyalást?
Milyen büntetésekre számíthatok?
ha nem csináltál semmit, akkor miért büntetnének meg?
a többi fszt meg remélem hidegre vágják. nagyon elegem van már abból, hogy amikor mecss van, akkor alig lehet elmenni a buszhoz a népligetben.
értem.
csak attól félek, hogy ugye ők honnan tudják hogy nem csináltam semmit?Ott állok a 16-os szektorba.Joggal feltételezhetik, hogy randalíroztam.
"csak attól félek, hogy ugye ők honnan tudják hogy nem csináltam semmit?Ott állok a 16-os szektorba.Joggal feltételezhetik, hogy randalíroztam."
Tudtommal nekik kéne bizonyítani, hogy csináltál bármit is. Egy felvétel, hogy ott állsz és nézelődsz mit bizonyít?
Meg kellene szüntetni ezt a klubbot, a stadiont ledózerolni, a szurkolókat meg sok év közmunkára ítélni. Nem kellene börtönbe csukni, mert azokat is mi tartjuk el.
A magyar "foci" szégyene az FTC és szurkolói.
ja de van még valami.
a meccs után dobáltuk a rendőröket kövekkel.
ha erről van felvételük, akkor mi a helyzet?
mit kéne mondanom szerintetek a rendőrségen?
úgyértem a 16-osba nem csináltam semmit.
és ott készült a fotó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!