Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért nem lépnek fel erősebben...

Miért nem lépnek fel erősebben a Nemzeti Dohányboltok elleni agresszív támadások ellen?

Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban olvasom, hogy kirabolnak trafikokat, de a mai napon az eladót is összeverte a támadó. Lehetne hozni egy olyan törvényt, hogy aki a Nemzeti Dohányboltokat kirabolja, sokkal súlyosabb büntetést kaphasson? A multikat nem sajnálom, örülök, hogy ők már többé nem árulhatnak cigarettát, viszont sajnálom azokat a magyar vállalkozókat, akik rengeteg pénzt fektettek a trafikjukba és most egyre agresszívebben rabolják ki őket.

2013. szept. 6. 10:14
1 2 3
 11/23 ConnectCare ***** válasza:
91%

Gondolkoztam, hogy leírjam-e ezt, aztán úgy döntöttem, hogy igen, de ne gondoljatok azért majd valami erkölcstelen valakinek! :)

Nekem ha meghallom, hogy kiraboltak egyet, úgy, hogy az eladó nem sérült meg, még kicsit mosolyra is húzódik a szám. Valahogy Robin Hood alakja tűnik fel egy kicsit, aki a tolvajoktól lop. Az eladó bántalmazását már én is barbár dolognak tartom, de amúgy engem szórakoztat, ha egyet kirámolnak :). Egyébként meg egy idióta volt, aki kitalálta, hogy be kelljen teljesen sötétíteni őket, emiatt tökéletes célpontok.

2013. szept. 6. 11:38
 12/23 anonim ***** válasza:
71%

Miért kellene fellépni? A fideszesek három évig rabolták az országot most egy kicsit őket rabolják. Vagy nem?

Vissza nyal a fagyi?

Tudom hogy lepontoznak majd, de jólesett ki írni.

2013. szept. 6. 11:57
 13/23 A kérdező kommentje:

"Én inkább kitüntetném azt, aki nemzeti dohányboltot kirabol, felgyújt, vagy cigicsempészéssel tönkretesz."

Ez felbujtás! Nézd át a BTK-t, mielőtt újra hasonló "jó" tanácsokat írnál, vagy mondanál, vagy könnyen a börtönben találhatod magad!

"Miért kellene fellépni? A fideszesek három évig rabolták az országot most egy kicsit őket rabolják. Vagy nem?

Vissza nyal a fagyi?"

Ilyen blődséget is csak az ostoba kormányellenesek tudnak mondani. Nagyon remélem, hogy nekik nem fog szavazati jog járni a választásokon, mert nem érdemlik meg, bár szerencsére kevesen vannak.

2013. szept. 6. 12:35
 14/23 anonim ***** válasza:
33%
mennyi paraszt rosszindulatú ember van itt....ha a ti hozzátartozótok dolgozna a boltban akkor is azt mondanátok ,hogy nyugodtan üssék és rabolják ki öket....pfuj na ez a magyar mentalitás
2013. szept. 6. 13:04
 15/23 anonim ***** válasza:
81%

"ha a ti hozzátartozótok dolgozna a boltban akkor is azt mondanátok ,hogy nyugodtan üssék és rabolják ki öket"

sajnos a fidesz már megtette..igaz ütés legalább nem volt..ez is valami

2013. szept. 6. 13:24
 16/23 anonim ***** válasza:
82%

"akik rengeteg pénzt fektettek a trafikjukba és most egyre agresszívebben rabolják ki őket"

Nyilván apád is trafiknyertes.

Jaja, a szívem szakad meg utánuk. A befektetés pillanatok alatt megtérül és utána csak talicskázni kell az államilag garantált profitot. Tudsz még ilyet tuti helyet?

Én azért differenciálnék a hétköznapi vállalkozó meg a fideszcsókos trafiktestvér között, ez utóbbi iránt semmiféle szolidaritást nem érzek, ha jól nyalta a polgármester seggét, kapott trafikot, többet is. A minimálbéres nyomorult, aki ül a boltban, na azzal igen.

2013. szept. 6. 13:25
 17/23 anonim ***** válasza:
43%
Aki azt írta, hogy még kitüntetné is a rablót az szégyellje el magát! Szerinted majd a tulaj áll ott a boltba ??! A nagy frászt! Az eladó, aki jó ha 80e-t megkeres okoska!
2013. szept. 6. 13:40
 18/23 Komplikato ***** válasza:
100%

14-es Én nem írtam ilyet, azt írtam előre kódolva volt a HOGYANBAN az ami most történik a trafikokkal.

Éppen ezért van az, hogy tele vannak trafikos eladó álláshirdetésekkel a hirdető oldalak, de eleve senki nem mert jelentkezni részben a várható rablások, részben esetleges direkt trafikosok elleni akciók okán.

Ez pont olyan, hogy ha elmegyek egy tüntetésre abban a döntésben benne van, hogy megvernek, bajom esik, vagy elvisz a rendőrség.

2013. szept. 6. 14:34
 19/23 anonim ***** válasza:

"Ez felbujtás! Nézd át a BTK-t, mielőtt újra hasonló "jó" tanácsokat írnál, vagy mondanál, vagy könnyen a börtönben találhatod magad! "

Szerintem te nézz bele oda még 1x, hol van itt a rábírás? Te a pszichikai bűnsegédletre gondolsz, de annál sincs a büntetési küszöb ilyen alacsonyan. Hogy akarja bármilyen ügyész bebizonyítani, hogy mégis kinek melyik rablására gyakorolt pszichikai ráhatást az a válasz? Azért minden xarért nem kerülsz börtönbe, még Mo.-on sem.

2013. szept. 6. 18:14
 20/23 A kérdező kommentje:
14-es válaszoló, teljesen egyetértek! Aki a csempészetet és a bolti rablásokat helyesli, az a magyar nemzetnek az ellensége! Az ilyen emberek miatt nem képes gyorsabban fejlődni az országunk, hiába tesz meg minden erőfeszítést a Fidesz, ha a rosszindulatú emberek azon vannak minden nap, hogy meggátolják az ország fejlődését azért, mert a Fideszben látják az ellenséget. Ezek az emberek a saját maguk ellenségei, rosszul élnek a saját hibájukból, de önismeret hiányában inkább bűnbakot keresnek, akit lehet hibáztatni, legtöbb esetben ez a kormány szokott lenni.
2013. szept. 7. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!